Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1591 dni temu Posty: 2962 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-04, 15:39 prezenty
Dziewczyny jak tam z prezentami pod choinkę dla rodzinki Ja to nie mam pomysłów , pewnie wszystko kupię na ostatnią chwilę . Dla Dominika chcemy kupić zestaw do majsterkowania Boba Budowniczego . Bo to ostatnio jego ulubiona bajka
Ostatnio zmieniony przez madzia 2012-04-24, 10:17, w całości zmieniany 3 razy
Na razie mam pomysł tylko dla męża - szlafrok ale koniecznie z kapturem - nie robą raczej takich meskich więc muszę dobrze poszukać, co przy moim notorycznym braku czasu na zakupy nie jest taka łatwą sprawą.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1636 dni temu Posty: 4536
Profil:
Wysłany: 2008-12-05, 21:31
a ja tam już wszystkie pomysły i nawet cześć prezentów już kupiona
tak więc:
Marcin: dostanie nawigację do autka gps i czapkę uszatkę, wkleję fotkę tata: zestaw kosmetyków - żel do golenia, woda po goleniu, maszynki do golenia - sam sobie zażyczył taki komplecik mama: rękawiczki skórzane i szalik - w fiolecie. to już mam. i chyba dokupię jej świeczki zapachowe, jakieś czekoladowo - waniliowe, bo ostatnio zachwycała się u nas tym zapachem siostrzyczka: tu jeszcze nie wiem. pewnie jakiś ciuszek, na jej liście prezentów jest sweterek, body i jeszcze biżuteria, więc pewnie coś z tego. jutro wyruszamy z mamą na zakupy.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1591 dni temu Posty: 2962 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-05, 22:19
Madzia tylko pozazdrościć , większość prezentów już masz . Czapka super będzie ciepło w głowę
Ja jutro na zakupy może coś kupię z prezentów pod choinkę .
No ja jeszcze jestem zmuszona wstrzymać się z prezentami do przyszłej soboty I oczywiscie wszystko na ostanią chwilę, w dzień kiedy sklepy szybko zamykają
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1390 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-06, 09:55
Nie denerwuj sie Ala bo zlosc pieknosci szkodzi a buzia z fasonu wychodzi wytrzymasz jakos do soboty,ja tez nie mam czasu zeby teraz podjechac dopiero pewnie za tydzien
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1390 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-06, 13:58
:) napisał/a:
a nie ma czym szastać
dokladnie ta cholerna kasiora.Wiecej pieniedzy wlasnie sie wydaje na jedzenie+dochodzą prezenty ale raz w roku przychodzi Mikolaj wiec trzeba kupic chociaz jakies drobne upominki
iza197575, z szastaniem to akurat miałam na myśli piękność . Ale fakt, chciałoby się zrobić fajne prezenty a tu trzeba liczyć się z kasą:/ Nie ma co narzekac, zawsze mogło być gorzej nie?
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1635 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-08, 11:10
Też zawsze to powtarzam. Zresztą nawet nie chodzi o super drogie nie wiadomo jakie prezenty, tylko o całą atmosfere..ja pewnie szastac nie będę tez kasą na razie pomysłów nie mam. No dla K. myślę o płycie Coldplay, mamie pewnie jakis kosmetyk, no i obowiązkowo Haneczce coś fajnego- szkoda, że jeszcze nic nie rozumie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1389 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-23, 15:06
Izabela, to powiem Ci ze rozwiazalas moj problem Kupie mojemu Misiowi plyte i moze jakies filmy trylogie ojca chrzestnego czy wladcy pierscieni Nie wiedzialam kompletnie kupic , bo wszystko ma (ale to brzmi, ale po prostu malo wymagajacy jest ) , myslalam o przytulance ale na to chyba za duzy haha za alkoholem nie przepada. jutro wigilia a ja nic nie mialam jak zwykle wszystko na ostatnia chwile.
Mlutki nic nie zrozumie ale kupilismy mu fajna karuzelke Fisher Price a i hustaweczke . chce mu zrobic zdjecie pod choinka kolo prezentow na pamiatke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum