REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

gotowanie

Przesunięty przez: madzia
2009-05-20, 19:51
Tytuł: co na rozstępy?
Autor Wiadomość
alexa87 

Informacje:
Dołączyła 1287 dni temu

Profil:
Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-12-31, 16:17   

no wlasnie , mysle ze nawet w czasie karmienia najgozej , bi skora co chwila a to sie napina , a to w druga strone , mysle ze teraz ma nawet wiecej 'pracy ' niz w ciazy...

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 1534 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-12-31, 19:50   

to będziemy się dalej smarować i mam nadzieję, że się uda uniknąć rozstępów. ale to czas pokaże.

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 1314 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2009-01-18, 23:08   

Ja od dwoch "swiezych" mam uslyszalam,ze najlepiej sie smarowac oliwka dla dzieci,one tak wlasnie robily i maja gladkie brzuszki
Kupilam wiec sobie oliwke i smaruje sie na zmiane oliwka albo kremem na rozstepy - mam nadzieje,ze jedno albo drugie spelni swoja role :mrgreen:

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 1534 dni temu

Profil:
Wysłany: 2009-02-15, 20:51   

Madzia81 napisał/a:
czas pokaże.

no i czas pokazał, że pomimo wszystkich zabiegów na piersiach mam rozstępy :-/ pojawiły się jakiś czas po porodzie. brzuszek ładniutki, ani pół rozstępu. trudno się mówi. może zbledną za jakiś czas.

:) 

Informacje:
Dołączyła 1290 dni temu

Profil:
Wysłany: 2009-02-16, 13:03   

trzeba się cieszyć tym co się ma, pomysl że to tylko rozstępy na piersiach, i że bioderka, pupa i brzuszek za to gładziutkie :)

Informacje:
Dołączyła 1290 dni temu

Profil:
Wysłany: 2009-03-09, 10:40   

Oj jak to łatwo pocieszac innych póki samemu nie ma się takich "problemów". Od 2 dni jestem niedumna posiadaczką kilku rozstępów na piersi:(

Mamakreatywna

Informacje:
Dołączył 1044 dni temu

Profil:
Wysłany: 2009-04-02, 15:14   bielenda

bielendy kosmetyki podbno dzialaja

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 1287 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2009-04-07, 22:04   

:) napisał/a:
Od 2 dni jestem niedumna posiadaczką kilku rozstępów na piersi:(

jeszcze moze zejda , u mnie tak bylo... tylko smaruj i peelinguj ;-)

mloda_mama 
mamusia :)

Informacje:
Dołączyła 1226 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
pijana

Wysłany: 2009-04-08, 08:45   

moj maz ostatnio powiedzial ze faceci nie maja rozstepow. a ja mu pokazalam ze ma ;P a on na to ze to nie rozstepy. bo myslal ze rozstepy to tylko takie ciemnofioletowe albo czerwone kreski jak ja mam a nie biale ;P mnie sie zrobilo mnostwo rozstepow juz w 3cim lub 4tym miesiacu ciazy na piersiach, ale wiekszosc poznikala, teraz mam tylko kilka jasnych z boku i mnostwo takich brazowych kropek (za duzo melaniny?).
przez jakis czas smarowalam sie preparatem na rozstepy dla kobiet w ciazy z Perfecty ale przestalam. Jakies 2 miechy temu zrobilo mi sie troche rozstepow na tylku niektopre w postaci takich kropek fioletowych. Gdzies 2-3 tygodnie temu wystrzelila mi ogromna ilosc rozstepow na gornej czesci ud i dole brzucha.... hm, a moze na cyckach nie mam teraz bo smarowalam tym balsamem i zniknely? kurcze moze go sobie kupie?? mozna by sprawdzic. :)
mojemu mezowi widze ze nie podobaja sie moje rozstepy bo co tu sie podobac szczerze mowiac sa naprawde STRASZNE w zyciu nie widzialam takich krech, mowi mi ze one znikna po ciazy na pewno i mowi tak nie tylko dlatego ze widzi ze mnie sie one nie podobaja ale pewno sam chce w to wierzyc. a piersi juz mam zwisajace ze leza mi na brzuchu. Strasznie mi sie tam wtedy poci i robia brzydkie krostki miedzy i pod nimi :/ ale kupilam sobie dobre staniki i teraz nie wygladaja na zwisajace ale nadaja sexy ksztalt i ladnie podkreslaja wielkosc. chociaz zawsze mialam duze a teraz sa ogromne i jest co zwisac. mleko tez juz produkuje. na swoje piersi mowie ze to mleczarnia ;P
:) napisał/a:
ale powiem Wam szczerze, ze od kilku dni skóra na brzuchu i piersiach mnie swędzi i smarowanie czymkolwiek nie pomaga :/

mnie tez strasznie swedziala ale mi przeszlo. czasem tylko.

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 1287 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2009-04-08, 09:03   

mloda_mama napisał/a:
moj maz ostatnio powiedzial ze faceci nie maja rozstepow.

maja , np od sterydow czesto ;-) a moj ma na plecach i biodrach , bo w czasie dorastania mu sie zrobily . Faceci nie maja cellulitu .
A co do pocenia , swedzenia itd, mialam to samo , teraz tez jak jest cieplej , niestety ale smarowac trzeba , nawet jak swedzi , a zwlaszcza wtedy , skora musi byc nawilzona , zeby sie rozciagala a nie pekala ;-)

Informacje:
Dołączyła 1290 dni temu

Profil:
Wysłany: 2009-04-08, 09:05   

Faceci mają i rozstępy - mój ma na pośladkach po tym jak trenował biegi (nigdy nie pakował). A i celulit tez posiadają co niektórzy, zwłaszcza na brzuchu jak jest mięciutki :P

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 1287 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2009-04-08, 09:08   

Maja cellulit?? ja bylam przekonana ze nawet grubsi nie maja .

mloda_mama 
mamusia :)

Informacje:
Dołączyła 1226 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
pijana

Wysłany: 2009-04-08, 19:18   

podobno nie maja ale ja bym sie klocila 8-) albo cos cellulitopodobne ;-)

a co do rozstepow to moj ma na bioderkach troche takie jasne ale ma. pamietam ze moj brat mial na plecach ;P wiem bo ciagle chodzil w samych majtkach po mieszkaniu :mrgreen: na szczescie juz z nami nie mieszka :-D
ale moj maz zadnych sterydow nie przyjmowal ani nie pakowal :-)

dzisiaj kupilam sobie ten preparat z Perfecty na rozstepy do ciala i specjalny do biustu i jeszcze jeden krem chlodzacy na opuchniete i ciezkie nogi i to wszystko z perfecty no i jeszcze promocja byla w sumie zaplacilam ok. 4 dyszek :)

Informacje:
Dołączyła 1290 dni temu

Profil:
Wysłany: 2009-04-16, 08:14   

alexa87 napisał/a:
Maja cellulit?? ja bylam przekonana ze nawet grubsi nie maja .

oj mają mają, przeciez nawet maleńkie dzieciaczki jak zacisną pupkę to tez miewają dziureczki.

Zaceni 

Informacje:
Dołączyła 1029 dni temu

Profil:
Wysłany: 2009-05-05, 00:19   

Tak faceci również mają celulit, a wracając do głównego tematu, ja używałam ziaji, ale ogólnie nie miałam problemów z rozstępami chyba dzięki genom

Odpowiedz do tematu