Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 771 dni temu Posty: 1416 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-04, 18:44
Mi jeszcze takie kosmetyki nie są potrzebne, ale jak będą zamierzam stosować oliwkę dla dzieci. Znajoma stosowała na całe ciało, jest już po drugiej ciąży i zero rozstępów. Chociaż jak piszecie na pewno najwięcej zależy od genów
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2010-01-04, 22:22
a mi się jakoś tak porobiło, że rozstępy na piersiach zniknęły za bardzo z nimi nawet nie walczyłam. tylko się cieszyć i mieć nadzieję, że nie wylezą za jakiś czas.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 749 dni temu Posty: 433 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-09, 14:23
ja używam kremu Vichy na rozstępy i przeciw rozstępom, jest co prawda drogi ale od mamy w prezencie dostałam...zobaczymy czy zadziała bo brzuch dopiero zaczął rosnąć
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Mi sie udalo uniknac rozstepow w ciazy, tzn. mam kilka malutkich w okolicy pepka, tam gdzie sie skora najbardziej rozciagnela. Tak to czysciutko, i nie wiem czy to wina natury, czy tego, ze oliwki sobie nie zalowalam, bo zuzylam kilka buteleczek od czwartego miesiaca. Smarowalam sie kazdego wieczora po prysznicu.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 2118
Profil: Im. dziecka: Michałek
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-31, 20:02
Cytat:
zuzylam kilka buteleczek od czwartego miesiaca. Smarowalam sie kazdego wieczora po prysznicu.
bardzo mozliwe , że oliwka skuteczna
Ja sie przyznam , że nie jestem zbyt sumienna , mam co prawda kupiony balsam przeciwko rozstępom ale nie zawsze mi sie chce wieczorem smarowac a potem będzie płacz i zgrzytanie zębami ale cóz przez własne lenistwo
A liczy sie konsekwencja...ale o nią w pośpiechu trudno. Ja słyszałam że jeśli rozstępy są jeszcze różowe, to da się je zredukować, albo nawet się ich pozbyć. Natomiast jak zbieleją, to szanse są małe. Niemniej ja stosuję różne kremy. Z serii AA o której pisała Kamyczek mam ujędrniający balsam, taki zielony (12 złotych) a na rozstępy czarną serię z ziaji.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 673 dni temu Posty: 1582 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-08, 07:01
calineczka napisał/a:
Cytat:
zuzylam kilka buteleczek od czwartego miesiaca. Smarowalam sie kazdego wieczora po prysznicu.
bardzo mozliwe , że oliwka skuteczna
Ja sie przyznam , że nie jestem zbyt sumienna , mam co prawda kupiony balsam przeciwko rozstępom ale nie zawsze mi sie chce wieczorem smarowac a potem będzie płacz i zgrzytanie zębami ale cóz przez własne lenistwo
Calineczko a partnera to od czego masz? Ja jak byłam w ciąży to mojemu nawet sprawiało przyjemność smarowanie brzucha i innych miejsc narażonych na rozstępy no i rozstępy pojawiły się tylko tam, gdzie nie smarowałam a które miejsca najbardziej przybrały czyli uda walczę z nimi do dzisiaj Tak więc zaganiaj chłopa do roboty i jakoś to będzie
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 673 dni temu Posty: 1582 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-08, 08:20
No i widzicie, brzucha nie muszą nosić, rodzić fizycznie nie muszą to niech chociaż żonę w dbaniu o swoje piękno wspomogą Jeśli o to chodzi to ja nie miałam żadnych skrupułów
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 2639 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-08, 09:26
A ja zauważyłam, że rozstępy mi się robią z boku podbrzusza. Nie wiem czy coś kupować czy jest sens. Kupiłam np. krem do piersi i tylko raz go użyłam, bo jest strasznie tłusty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum