Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-03-13, 18:08
a co na wiodko skore na brzuch tak zwany "flaczek" napiszcie tylko co naprawde działa bo mi wisi po samo psiutkie za przeproszeniem cos co ujedrni niewazna cena
Kochanie myslę, ze najwazniejszy jest regularny masaż. Urodziłaś kilka dni temu, brzuch ma prawo być miękki i mało jędrny. A Twój był jeszczebardzo duży. Na kosmetykach się nie znam ale jestem pewne, ze nawet jakis nie koniecznie drogi specyfik dużo pomoże jak tylko będziesz go stosowała regularnie i z masażem.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1591 dni temu Posty: 2962 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-13, 20:52
kochanie1305199, ja po porodzie nosiłam takie majtki wysokie z gumą ściągające brzuszek . Ale zaczęłam je nosić chyba 2 tyg po cesarce bo tak to byłam za bardzo obolała . Możesz też nosić pas ściągający .
ja teraz stosuje oliwkie to co w ciąży 1 xdzienie i 2 x dzienie tonik ujedrnjajacy
:) napisał/a:
Urodziłaś kilka dni temu, brzuch ma prawo być miękki i mało jędrny.
Wiem ale płakać mi się chce jak patrze na niego moja siostra dopiero po 3 latach od porodu ma w miare jedrny brzuch
wiem, rozumiem Cię, ale niestety tak się często wygląda po porodzie tylko czas, cierpliwość, i systematyczność coś tu wskórają. Póki co masuj się a za jakieś 5 miesięcy- pół roku zaczniesz ćwiczyć brzuszki. Skóra potrzebuje czasu na regenerację.
Profil:
Wysłany: 2011-03-13, 21:23
Aneta napisał/a:
Możesz też nosić pas ściągający
musze sobie zakupic. a majtki tez takie nosze
:) napisał/a:
Póki co masuj się a za jakieś 5 miesięcy- pół roku zaczniesz ćwiczyć brzuszki. Skóra potrzebuje czasu na regenerację.
kurde to strasznie długo Wiem wiem zaraz napiszecie że powinnam sie cieszyć że mam "zdrowego i slcznego synka i wogule " Ale co z moim moim zadowoleniem z samej siebie niechodzi mi o to żeby w bikini po plazy paradować albo pępek na ulicy pokazywać ale żeby dla mnie samej ten brzuch był atrakcyjne Boje się że jak zrzuce jescze 10kg ktore mi zostało to wogule juz bedzie masakra
Po cc cięciu trzeba odczekać kilka miesięcy ( z tego co sie orientuję pół roku) zanim zacznie się ćwiczyć brzuszki. Kochanie dobra samoocena jest niezwykle istotna. Na bikini w tym roku bym nie liczyła spraw sobie lepiej tankini, a w przyszłym roku jak już popracujesz nad brzuszkiem to bikini
Tomuś ma kilka dni, Twoje ciało z tygodnia na tydzień będzie się zmieniało, obecnie nie jesteś w stanie ocenić tego jak będzie wyglądał Twój brzuch za kilka miesięcy.
Maleństwo Ty moje, Twoje ciało wróci do równowagi, ale daj mu czas. Przez 9 msc się rozciągała skóra, to teraz nie wróci do równowagi w 2 tygodnie A bedzie wyglądać nieziemsko - nie martw się, na pewno lepiej niż ja
Profil:
Wysłany: 2011-03-13, 21:41
he łatwo powiedzieć Ci bo sama takiego "kłopotu" nie miałaś Wiesz ja się staram nikomu na ten temat nie użalać ale Mariusz widzi że ja się tym trochę połamuje i jemu jest przykro też czekam (prawie) cierpliwie na rezultaty
Miałam, miałam
Kiedy bylam nastolatką rosłam tak szybko,że moje nogi - od kolan w górę i brzuch były całe w fioletowe pręgi. Skóra nie nadążyła za mną - a przez rok urosłam 13 cm Wierz mi, jak ma się 16 lat, to jest masakra A Ty daj sobie chwile
Profil:
Wysłany: 2011-03-14, 08:48
co jak co ale pocieszać to Wy umiecie Za 6 miesięcy jak jak nie wroci nic do "normy" to się powatyguje i odwiedzę koleżanki które mnie zapewniały że będzie wszystko "ok"
Używałyście może balsamu atw fast xxl lub elancylu? Zastanawiam się nad zakupem, czytałam trochę opinii... Dobrze piszą o tym pierwszym, ale cena jakaś taka niska jak na cudo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum