o tyle mnie interesują że mają dosyć spory zapas w rozciąganiu się więc będą dobre też po ciąży a góra nie jest jakaś taka typowo ciążowa - bardziej na podwyższony stan wygląda
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-01, 20:15
A ja wreszcie upolowałam ciążowe lniane białe spodnie z szerokimi nogawkami i żeby było śmieszniej to wcale nie w sklepie z ciążowymi, i dzięki temu dałam za nie 30 zł mniej niż gdyby miały metkę że to ciążowe
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1636 dni temu Posty: 4536
Profil:
Wysłany: 2011-06-26, 21:51
Biedronko - taka mi wpadła w oko. na wesele akurat, na obronę dorzuciłabym żakiecik i też byłoby ok.
w ogóle tak się napatrzyłam na różne kiecki ciążowe i aż w ciąży się zachciało być takie śliczności fajnie tak rodzić latem, przynajmniej można się ładnie ubrać
w ogóle tak się napatrzyłam na różne kiecki ciążowe i aż w ciąży się zachciało być
Skąd ja to znam? Dzidziuś w lecie to super sprawa - na spacerek można szybko jechać...
A sukienki śliczne. Spokojnie można założyć na dwie okazje, kwestia dodatków.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1280 dni temu Posty: 1845 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-06-27, 08:15
Super sukienki, nadaja sie i na jedna i na druga okazje, mysle.
Madzia81 napisał/a:
w ogóle tak się napatrzyłam na różne kiecki ciążowe i aż w ciąży się zachciało być takie śliczności fajnie tak rodzić latem, przynajmniej można się ładnie ubrać
ja chodzilam latem w ciazy, co prawda nie z takim wielkim brzuchem przez cale lato, a sukienke taka na co dzien mialam tylko jedna,szkoda bylo kasy na chwile wydawac
Sukienka jest śliczna!
I pasuje na tą i na tą okazję:)
Dodatki można dobrać i pięknie będziesz wyglądać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum