Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 772 dni temu Posty: 1429
Profil: Imię: Alicja
Im. dziecka: Szymuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-06, 08:44
Dasz radę, nie Ty pierwsza i nie ostatnia będziesz rodzić w czasie matur. Tylko pamiętaj, żeby jednak przysiąść do nauki, pokazać nauczycielom ze się starasz. Bo nie ma nic gorszego dla nauczyciela niż młoda przyszła mama leser, która liczy na to, ze brzuch ją przeciągnie przez maturę. Póki dobrze sie czujesz, daj z siebie więcej niż do tej pory w kwestii nauki a niedługo będziesz mamą z maturą
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-06, 08:56
taki mam wlasnie zamiar jak tylko wyzdrowieje (bo jestem fest chora i leze w lozku - ale dzis ide do lekarza) to porozmawiam z moja wychowawczynia, powiem klasie, no i wezme sie porzadnie za nauke
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 658 dni temu Posty: 28 Skąd: warszawa
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Maryś
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-08, 22:48
nawiązując do tematu głównego - sukienki, sukienki i jeszcze raz sukienki. Nakupiłam od groma tuik w czasie ciąży i teraz codziennie mi się przydają, więc nie wyrzuciłam kasy polecam
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-09, 08:25
No ja akurat mam fatalne nogi więc kiecki odpadają. Ale mam kilka sweterkow super podkreślających brzuszek, no i skusiłam sie na jedną kieckę, ale ją arczej tez do spodni będę nosiła. AAaa no i teraz codziennie do pracy robię makijaż, i od razu lepiej się czuję. NAwet kilka osób powiedziało mi, ze będzie syn bo wyładniałam - ale ja jestem pewna ze to zasługa makijażu
Na okres ciazy najlepiej kupic 3-4 tuniki a sa przerozne do wyboru i oczywiscie spodnie z gumowym pasem, sama nie kupowalam bo mam te zdolnosci ze potrafie szyc i sama uszylam sobie spodnie na I trymestr ciazy ,a ptem przerobilam jedne dzinsy i wstawilam do nich sciagacz i posluzyly mi prawie do konca, ale najbardziej przydatne sa oczywiscie spodnie dresowe sa niezastapione, a bluzke zawsze mozna kupic nie koniecznie musi byc ciazowa ja kupowalam poprostu o rozmiar wieksza i do tej pory je wykorzystuje.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1016 dni temu Posty: 1903 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Wysłany: 2008-12-10, 11:52
a ja kupiłam 2 pary spodni, 3 tuniki, 2 swetry i tak latam w tym na okrągło. nudzą mi się już te ciuszki, ale jeszcze tylko trochę po ciąży zdecydowałam, że zapakuję to wszystko do worka, opiszę i wyniosę do piwnicy, będą czekać na drugą ciążę
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 708 dni temu Posty: 381
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-19, 08:26
KaMi25 napisał/a:
Super czułam się w ciąży, więc z utęsknieniem czekam na następną.
zazdroszcze, ja czuje sie fatalnie
a mnie wszyscy mowili ze wygladam strasznie, trupio blado jak smierc itp itd jak wyszlam ze szpitala mowia ze jest lepiej i ze widac juz troche brzuszek ale ze nadal jestem blada.
wczoraj kupilam sobie wreszcie gatki na ciaze czarne sztruksowe i jestem bardzo zadowolona bo mozna sie w nich schylic i nic nie uciska wszystkie moje spodnie sa na mnie za male, ostatnio chodzilam w spodnicy ale ona nie jest za wygodna ;p
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 769 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-23, 12:52
ja chodzilam w sukienksch w lato , a pod koniec w dresach i bylo mi bardzo wygodnie. w ciazy kazdy mi mowil ze slicznie wygladam a ja czulam sie okropnie spuchnieta i mimo dobrego samopoczucia raczej malo atrakcyjna
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 708 dni temu Posty: 381
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-30, 12:58
hej ale z tego co widze jestes na podobnym etapie co ja wiec zdarzysz poparadowac w sukienkach jak bedzie cieplo, wtedy to nawet lepiej bedzie brzuszek widac
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-30, 13:15
Nie wydaje mi się żeby w kwietniu lub na początku maja było na tyle ciepło zeby paradowac w letnich sukieneczkach. Poza tym z takim wielkim bancołem i spuchniętymi nogami to już ciężko ładnie w letnich ciuszkach wygladac
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Wysłany: 2008-12-30, 14:52
:) napisał/a:
latem to paradowałabym sobie w sukieneczkach i dumnie prezentowała brzuszek
powiem Ci Alu, że ja właśnie na lato miałam kilka takich słodkich sukienek, brzusio był ledwo widoczny i rzeczywiście b. fajnie wtedy wyglądałam nie to, co teraz: za duży płaszcz mamy i dawaj
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum