Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1048 dni temu Posty: 1336 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2011-06-28, 14:18
Biedroneczko popieram wybor Madzi Czarna ślicznie sie bedzie prezentować na obronie jak dorzucisz bialy zakiecik i jakies delikatne biale koraliczki. I nie zapomnij o rajstopach na obrone bo u nas wyrzucali
Ardhara bokserka cudna
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-12, 13:04
Zamówiłam sobie takie spodnie.
Na zdjęciu wyglądają fajnie. Najpóźniej jutro powinna być paczka.
Zobaczymy.
Nie mam doświadczenia w kupowaniu takich spodni więc nie wiem co z tego wyjdzie.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1494 dni temu Posty: 796 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-12, 14:02
Laurel napisał/a:
Z ciekawości, za ile teraz można takie kupić?
Kosztowały 75zł, czyli chyba nie aż tak źle. Sama nie wiem. Normalne spodnie też jakoś w granicach 60-70zł najczęściej kupowałam. Wiem, że to są spodnie tylko na kilka miesięcy no ale cóż w czymś muszę chodzić.
Aaa no i jeszcze przesyłka, tylko kurier w grę wchodził 15 zł
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-13, 17:29
Ja tez mialam takie i fajnie sie nosily choc pod koniec ciazy ta guma nie naciagala sie juz na brzuch Mialam tez taka spodnice i generalnie polecam, bardzo wygodne
Ja nie kupiłam nic w ciażowych sklepach. Bruszek nosiłam latem, więc korzystałam z dobrodziejstwa mody i nosiłam tuniki/ bluzki, luźne lub odcięta po biustem i znaczna część służy mi do dziś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum