fajny fason tej bluzeczki
i super bo ma guziczki, mozna zapiąć ile sie chce, a nie koniecznie wszystkie
ja nie przepadam za kratką na bluzkach ale akurat ta mi sie podoba, moze za sprawą kolorku - bardzo fajniusi jest
madziu a czemu druga czarna?
przyszła mamuska musi byc radosna i kolorowa
w sumie czarny uniwersalny kolor i do wszystkiego pasuje
Ja tez jestem anty jesli chodzi o kratke, a ta mi sie nawet widzi, moze dlatego ze to ciazowa
Dlaczego druga czarna? Bo mi sie spodobala, z jasnych tego samego kroju nie bylo mojego rozmiaru, reszta to jakies mysie i bezowe kolory. A, i tamta czarna nie jest typowo ciazowa, wiec przyda sie na dluzej:)
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 2118
Profil: Im. dziecka: Michałek
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-04, 08:42
Zaczynaja sie problemy
mam kupione dwie tuniki ale na cieplejsze dni
Spodnie hmm zostaly mi dwie pary jeensow w ktore sie mieszczę jedne leginsy cieplejsze
Na allegro te rozmiary troche mnie zmylają no i ceny sa zabojcze a ubrac sie jakos musze bo chodze do pracy jeszcze
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 1156 dni temu Posty: 912 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-04, 09:00
calineczka napisał/a:
no i ceny sa zabojcze
No niestety Stałam ostatnio przed sklepem z modą ciążową i oczy wychodziły mi na wierzch.
Ja pierwszą połowę ciąży przechodziłam w sukience (było lato).
A jak już przyszły chłodniejsze dni, to zostały mi tylko czarne dresy.
12 lat temu nic nie można było dostać
Zaczynaja sie problemy
mam kupione dwie tuniki ale na cieplejsze dni
Spodnie hmm zostaly mi dwie pary jeensow w ktore sie mieszczę jedne leginsy cieplejsze
Na allegro te rozmiary troche mnie zmylają no i ceny sa zabojcze a ubrac sie jakos musze bo chodze do pracy jeszcze
najwazniejsze sa spodnie. kup w sklepie, bo ze znanych mi kobiet tylko 2 idealnie trafily w spodnie kupujac je na allegro ( nasza Anetka ). z gora jest latwiej. ida cieplejsze dni to i sukienki i spodnice sie znajda - bo te to nie musza byc ze sklepu dla kobie przy nadziei
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 2118
Profil: Im. dziecka: Michałek
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-06, 17:21
Cała jestem happy bylismy w centrum handlowym i weszlismy do h&m i tam czytam ubiory ciązowe więc idziemy no i na wstepie ceny nas odrzuciły ale były tez przeceny i kupilam trzy tuniczki jedną grubsza jeszcze jedna w formie sukienki i jedną letnia i w sumie zapłacilam polowe normalnych cen
calineczka, no to fajnie trafilas
Ja moge stwierdzic, ze te 2 ciazowe bluzeczki, ktore kupilam bardzo malo uzywalam. Po domu to zwykle bluzki, ktore nosilam i przed ciaza a ktore sie dopasowaly, a na wyjscia wolalam leginsy i tuniki i tez nie z tych ciazowych.
Taka panika jest na poczatku a pozniej wychodzi zupelnie inaczej
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 21:28
ja dostałam od koleżnaki troszkę spodni ciążowych, sobie kupiłam jedne, bluzek wcale nie kupowałam ciążowych, tylko bardziej rozciągane, potem luźniejsze swetry nosiłam, siostrze z szafy podbierałam ubrania i M. też oddał mi bluzy swoje. Doszłam do wniosku że szkoda kasy na te pare miesięcy i radziłam sobie jak mogłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum