Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 710 dni temu Posty: 213 Skąd: Olkusz
Profil: Imię: Marzena
Im. dziecka: Anastazja, Maksym
Wysłany: 2010-03-10, 21:40
u mnie jest dokładnie to samo co u motylka. spodni parę mam i to wszystko - bluzy i bluzki noszę albo męża albo swoje bardziej rozciągliwe, albo mamy. też stwierdziłam, że nie ma sensu na te kilka miesięcy wydawać tyle kasiory na ubrania, bo u nas w Olkuszu niestety liczą sobie strasznie dużo w sklepach dla ciężarówek..
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 612 dni temu Posty: 1644 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-10, 22:22
a mi pasuja leginsy 3/4 i do tego sukieneczki albo tuniki odcinane pod piersiami, no nózki zamiast ulubionych szpileczek japonki modne z cyrkoniami albo klapeczki na drewnianym stabilnym podbiciu
a na jesień juz kupiłam zamszowe kozaki ażurkowe i do tego ciążowe dzinsy rurki i jakąś tunikę i płaszczyk grzybek..myslę że jak ktoś chce i lubi to może dobrze wyglądać...no i delikatny makijaż ...wiekszość tunik jest tak szyta, że nie są tylko na ciąże więc spokojnie można nosic pózniej
Mam takie pytanie - jakie rajstopy wybierałyście? Zakładane na brzuszek czy niskie biodrówki? (może naiwne pytanie, ale nie wiem na jakie sie zdecydować )
madzia, zastanawiałam się nad tymi pasami, ale mam już 3 pary spodni ciążowych, a zapowiadają powrót zimy więęęc...
Poza tym, czasem chciałby człowiek spódnicę ( ) założyć Co ja mówię????? Całe życie nienawidziłam spódnic, a w ciąży chce jej nosić! co sie ze mna dzieje
Zakupiłam rajstopy, naciągane na brzuszek oczywiście na allegro, bo jestem tak leniwa, że nie chce mi się iść do sklepu (no i jest dużo taniej niż w moim miasteczku)
a ja mam kilka spodni ciążowych - zakupionych na allegro po naprawdę niewysokich cenach ( używane ale jak nowe ) oraz na forach no i tuniki ale w nich chodziłam też przed ciążą
ogólnie to w spodniach z rozszerzanymi wstawkami po bokach chodziłam i wcześniej bo są extra wygodne
teraz będę czatować na płaszczyk aby było w czym chodzić do lata w zimówkę ledwo się już dopinam
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2270 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-20, 20:50
Ja sobie kupilam spodniczke ciążową jestem bardzo zadowolona, a rajstopki zwykle, takie cieplejsze do niej nosze Oczywiscie podkoszulka to podstawa
Ostatnio tez zamowilam sobie leginsy ocieplane ciążowe, ale mimo, ze ta gumka jest dosc wysoko to odciska sie i boje sie zeby maluszka nie przyciskala
No i oprocz tego odziedziczylam od kuzynki kilka par spodni ciazowych, tunik mam sprzed ciazy mnostwo, tak wiec poki co nic nie kupuje
kashira, ja po raz pierwszy w zyciu chcę mieć spódnicę
Pochwalisz się - jaką kupiłaś??
Ja mam już 3 pary spodni ciążowych (2 dostałam od kolezanki), ma 2 bluzki ciążowe i takie fajne koszule - niby nie ciążowe, ale ze sporym zapasem - więc długo się jeszcze zmieszczę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum