Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-21, 11:27
Sabina, tu sie chwaliłam spodniczką http://bejbi.net/nasza-szafa-vt474.htm
Na allegro placilam 30zl, wiec nie majątek Tylko rozmiarowka troche zawyzona, bo kupilam S, a jest mi dużawa
Korzystaj jak daja, ja tez zbieram ciuchy ciążowe, bo w spodnie sprzed ciazy juz ledwo sie mieszcze I oczywiscie leginsy to zbawienny wynalazek
kashira, dzięki Nie uwierzysz - dokładnie nad nią się zastanawiałam! Ale jeszcze się nie zdecydowałam
A ubrania wzięłam z radością. Mam tylko jedną koleżanką w moim wzroście, więc super się złożyło - że przez rok trzymała specjalnie dla mnie ubrania Dobra z niej kumpelka
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 742 dni temu Posty: 1448
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-21, 12:06
Kurczę, ja nie mam żadnej bliskiej koleżanki, która mogłaby mi wypożyczyć swoje ciuchy, a kobitki w mojej rodzinie to chudzinki i nic by nie pasowało. na razie jedyny stricte ciążowy ciuszek to spodnie w gumkę. Chciałabym jeszcze przynajmniej jedną parę i spódniczkę też mam parę tunik, które mogę z powodzeniem nosić, ale właśnie gorzej z dołem
Chcę kupić sobie ciążowe dżinsy - bo ja bez tych spodni czuję się taka "nieubrana"
No i wybrałam takie, oczywiście na allegro Wyglądają na wygodne, nie?
Sabina ja kupiłam takie spodnie ale musisz patrzeć z czego są wykonane bo pas z bawełny ale ten dół to poliester i jest sztywny i musiałam drugie zamawiać.
Sabina musisz patrzeć spodnie dresowe one są całe z bawełny łącznie z tym pasem i miękkie w dotyku. Ja zamówiłam na allegro spodnie dresowe rossini za 30 zł i jestem bardzo zadowolona cały czas w nich chodzę
KlaruSia, ja potrzebuje spodni do pracy. Więc dresy odpadają Caroll chudzinko - bo się jeszcze we wszystko mieścisz! A poza tym - Ty plus tunika i leginsy = bajka Mi niestety takie ubranka nie pasują
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-06, 21:11
Sabina, ładne dzinsy, mam podobne i są naprawde wygodne, niestety jak za długo noszę to ten pas uciska, jest na tyle wysoko, ze na pewno nie dzidziusia, ale i tak jest niewygodnie W kazdym razie warto takie spodnie mieć, ja akurat odziedziczyłam po zonie kuzyna
Sabina no rozumiem ale radzę nie wybieraj spodni jak piszę że zawierają poliester mówię ci szczerze kupiłam i leżą te spodnie i tylko pieniądze wyrzucone w błoto.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-07, 09:51
Karoll jak nie masz pomysłu to jesli masz gdzieś pod ręką ten sklepik to zaglądnij do C&A, ubrania ciążowe mają fatalne, ale za to teraz jest dużo takich bluzeczek odcinanych pod biustem, dłuższych sweterków, a o dzieciecych to już nie mówię jak weszłam to trudno mnie było wyciągnąć z tamtąd chociaż zwykle nic ciekawego tam nie było
Z doświadczenia, kupujcie doły, a góry dopasowujcie sobie ze zwykłych rzeczy. Uwaga na allegro na ubrania polskich producentów, szyte gdzieś po prywatnych fabrykach - jakość do niczego. I zainwestowałabym ze dwa pasy ciązowe, na wypadek gdyby np. bluzeczka pasująca do spodni z gumą ciążową okazała się za krótka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum