Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 30 Skąd: Hamburg
Profil:
Wysłany: 2007-11-29, 14:11 Co nosic w ciazy...
Ja zawsze sobie mowilam,ze jak bede w ciazy to bede sie tylko super ubierac,ale niestety nie zawsze tak bylo
Na poczatku poki bylam jeszcze nie za gruba to jeszcze mi sie udawalo ladnie wygladac,ale potem szczerze mowiac nie mialam na to sily.
Mialam tyle fajnych tunik kupionych na ciaze,ale tylam w strasznym tepie wiec szybko okazywalo sie,ze wygladam w nich jak z mlodszej siostry a szkoda mi bylo kasy na ciagle cos nowego.Dlatego najwygodniej czulam sie w dresach i bluzce puszczanej od piersi w dol.Nosilam to w czym bylo mi wygodnie i co bylo czyste a modnie moge sie ubierac teraz
Stringi poszly na dolna polke i nosilam tylko bokserki ktore mnie nie uwieraly malowac sie wogole nie malowalam bo pod koniec ciazy malo co wychodzilam.
Napewno dziewczyna ktore nie przytyle duzo,latwiej bedzie ubrac sie modniej i ladnie,bo ja przytylam 32kg i bylo ciezko dostac cos ladnego.Do porodu szlam majac 103kg
[ Dodano: 2007-11-29, 14:17 ]
Ludzie pomylilo mi sie zle wstawilam posta,przepraszam
temat już przeniesiony w odpowiednie miejsce
Ostatnio zmieniony przez Magdaru 2007-11-29, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1637 dni temu Posty: 30 Skąd: Lubartów
Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 13:12
Myślę,że tak jak sama pisałaś coś wygodnego. Bo raczej nie opłaca się kupować nowych ciuszków...potem chyba nie ma się co z nimi zrobić- no chyba,że planuje się następne dziecko:)
smerfetkahh napisał/a:
najwygodniej czulam sie w dresach i bluzce puszczanej od piersi w dol.Nosilam to w czym bylo mi wygodnie
Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-12-07, 17:38 ]
Znalazłam różne stroje dla mam- takie wyjściowe i na luzie jest ich tu troszeczkę Proponuję pooglądać link został usunięty Troszkę długi ten adresik
Pozdrawiam!
Ps. Napiszcie jaki strój się wam najbardziej podoba. Przecież nie trzeba go zamawiać można go uszyć u znajomej krawcowej- a foto jak ma wyglądać wydrukowac z tą ja tak robi z innymi ciuszkami.
Ostatnio zmieniony przez Aneta 2008-07-04, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-01-19, 17:40
Ja chodziłam w dresach bo wydają mi sie najwygodniejsze. Kupiłam sobie takie spodnie z dzinsu co z przodu miały wszyty taki materiał z gumy. Można powiedzieć że te spodnie rosły razem z moim brzuszkiem, super ciuszek i wygodny.
Ja chodziłam w dresach bo wydają mi sie najwygodniejsze. Kupiłam sobie takie spodnie z dzinsu co z przodu miały wszyty taki materiał z gumy. Można powiedzieć że te spodnie rosły razem z moim brzuszkiem, super ciuszek i wygodny.
Tak
Moja siostra nosi dresy i takie spodnie jak piszesz
_________________ No dalej, wynoście się!
Karol Marks
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 90
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-07-31, 08:01
Czasami jak widze na ulicy jakas kobiete w ciazy to az nie moge sie napatrzec jak ona pieknie wyglada i jaka zadbana, ciekawe jak bedzie to u mnie wygladalo, brzuszki sa boskie i maja swoj urok mysle ze trzeba je ladnie wyexponowac
alesmerfetkahh, naprawde bardzo duzo przytyla ja slyszalam ze norma to 15 kg
Aneta, widzoalam juz kobiety w tych dzinsach - one sa swietne faktycznie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-31, 16:48
Ja mam ta wygode ze rzeczywiscie malo tyje , tylko brzuszek rosnie
Ale nie ubieram sie jakos specjalnie modnie chyba , raczej tak ' po swojemu '
tylko teraz glownie japonki , klapeczki , adidasy , zaden obcas .
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1331 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-04, 13:21
no prawda wygoda jest najwazniejsza. ale chyba kazda kobieta w ciazy czasem chcialaby wygladac akrakcyjnie ja sie tak wlasnie zastanawiam co ja zaloze na siebie na studniowke ktora bedzie 9 stycznia... ja bede juz wtedy w 23 tygodniu... hm hm to chyba wtedy bede miala juz brzuszek? co doradzacie zebym ubrala? bo jestem w kropce
a co do obcasow to slyszalam ze lepiej w ciazy w nich nie chodzic bo moga zrobic sie zylaki
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-04, 13:50
mloda_mama napisał/a:
a co do obcasow to slyszalam ze lepiej w ciazy w nich nie chodzic bo moga zrobic sie zylaki
5raczej nie bardzo . ja w lato czasami zakladalam wygodne platformy.
mloda_mama napisał/a:
no prawda wygoda jest najwazniejsza. ale chyba kazda kobieta w ciazy czasem chcialaby wygladac akrakcyjnie
no oczywiscie, w ladnym dresiku albo bojowkach tez mozna fajnie wygladac
[ Dodano: 2008-10-04, 12:51 ]
mloda_mama napisał/a:
ja sie tak wlasnie zastanawiam co ja zaloze na siebie na studniowke ktora bedzie 9 stycznia... ja bede juz wtedy w 23 tygodniu.
bedzie widac brzuszek. podpatrz zdjecia gwiazd jak slicznie wygladaja w sukniach wieczorowych z brzuszkami. nie martw sie , najlepsza bylaby taka odcinana pod biustem
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1331 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-04, 13:57
alexa87 napisał/a:
raczej nie bardzo . ja w lato czasami zakladalam wygodne platformy.
aha, czyli nie ma szans?
alexa87 napisał/a:
w ladnym dresiku albo bojowkach tez mozna fajnie wygladac .
pewnie ze mozna, ale mi chodzilo akurat o bardziej eleganckie ciuszki. ale teraz to mozna wszystko kupic sobie i bardzo dobrze wygladac nawet w ciazy
alexa87 napisał/a:
[najlepsza bylaby taka odcinana pod biustem
tez o takiej myslalam ogladalam ostatnio jakies pozycje ale kurcze to w necie a przez neta nie chce zamawiac bo wiadomo jak to z tym jest... najlepiej jest przymierzyc... a w moim miescie to raczej nie ma takich sklepow z odzieza ciazowa wiec chyba bede musiala wybrac sie gdzies dalej..
a duzy bede miala wtedy brzuszek?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum