REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Co tam w szkole?
Autor Wiadomość
Kaszmir 

Informacje:
Dołączyła 242 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-10-19, 11:16   Co tam w szkole?

Coś ten watek taki mało odwiedzany, może ze wzgledu na małą ilośc mamusiek szkolniaków.? Ale jeśli macie dzieci w wieku szkolnym to podzielcie się swoimi doświadczeniami. Jak Wasze dzieciaki radzą sobie w szkole, jakie mają sukcesy - pochwalcie się, a jesli są problemy to może wspólnie im zaradzimy?

Zapraszam :)

iwonaryki 
Spełniona

Informacje:
Dołączyła 633 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-10-19, 11:19   

Kaszmir, Ja mam synka w wieku prawie 7 lat chodzi obecnie do pierwszej klasy podstawówki ;-) Jak na razie dobrze radzi sobie w nauce za bardzo od nich tam nie wymagają ;-) wiadomo że czasem mają coś tam zadane lub muszą się czegoś tam nauczyć :-) ale najważniejsze że jakoś sobie mój syn radzi w nauce z czego jestem bardzo dumna :-D

Kaszmir 

Informacje:
Dołączyła 242 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-10-19, 11:33   

Super, że tak szybko odpwiedziałaś :) Ja mam 8 -latka i też z obowiązakmi radzi sobie dobrze, trzeba go przypilnować czasem, sprawdzić zeszyty, pomóc w zadaniu - zwłaszcza w angielskim - bardzo wymagający nauczyciel, ale generalnie jest ok.

Drogie mamusie - czekamy na wiecej :)

Laurel 

Informacje:
Dołączyła 681 dni temu

Profil:
Im. dziecka: Dominika, Patryk, Kubuś
Wysłany: 2011-10-19, 11:48   

Moja córa już powinna być całkiem samodzielna, tzn. ogarniać sama szkolne obowiązki i ewentualnie prosić o pomoc jak czegoś nie potrafi. Niestety to leń nad lenie :-P więc nie ufam tak do końca, ale też nie sprawdzam wszystkiego, bo samobójcą nie jestem ;-) Czasem wybieram jeden z przedmiotów na drugi dzień i pytam z ostatnich lekcji. Jak nie umie, to uczy się wtedy do skutku.

iwonaryki 
Spełniona

Informacje:
Dołączyła 633 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-10-19, 11:57   

Mój synek także ma już j.angielski + zajęcia logopedyczne z obcym językiem w miarę dobrze sobie radzi zawsze staram się mu pomóc w jakikolwiek sposób ;-)

Odpowiedz do tematu