Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-19, 09:44
Laurel ja własnie jestem drugi dzien po myciu nowym szamponem i włosy ok bo on podobno troszkę wysusza skórę, tylko że to szampon z apteki na wypadanie włosów
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-19, 16:43
chyba aniafull mi polecała szampon ,nazywa się Dermena, do tego tez w aptece zakupiłam maseczkę Wax i włoski po takim zabiegu są rewelacyjne- gładkie, lśniące i nieprzetłuszczone. co do wypadania włosów to pewnie efekt bedzie można zauważyć po jakimś czasie.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1591 dni temu Posty: 2962 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-19, 17:50
Używałam Dermena - nic nie pomogło a po porodzie włosy wychodziły garściami . Ale bardzo pomogły mi tabletki Belissa włosy, skóra i paznokcie . Normalnie po pewnym czasie widać jak odrastają nowe włosy . Tak więc naprawdę polecam .
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-19, 19:27
Aneta napisał/a:
ardzo pomogły mi tabletki Belissa włosy, skóra i paznokcie
jak widać każdemu pomaga coś innego, szkoda tylko że tyle kasy trzeba wydać zanim się trafi w dziesiątkę
Laurel napisał/a:
Ewelcia, ale oceniasz, że bardziej działa szampon czy odzywka?
wydaje mi sie że wysusza bardziej szampon, a odżywka sprawia że włosy sa takie jakby...sypkie. No ale tak jak pisałam zakupiłam ten zestaw niedawno za namową jednej z dziewczyn z forum i po pierwszym razie takie rezultaty zauważyłam, a co będzie dalej zobaczę
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 772 dni temu Posty: 304 Skąd: pomorskie
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dominik i Filip
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-19, 20:47
ewelcia1987 napisał/a:
wydaje mi sie że wysusza bardziej szampon, a odżywka sprawia że włosy sa takie jakby...sypkie. No ale tak jak pisałam zakupiłam ten zestaw niedawno za namową jednej z dziewczyn z forum i po pierwszym razie takie rezultaty zauważyłam, a co będzie dalej zobaczę
ewelcia1987 ciesze sie ze pomoglam;) mi ten zestaw bardzo pomogł,po porodzie.Maske voxa musze sobie kupic ale juz do wlosow farbowanych,do tanich nie nalezy ale wydaje mi sie warto a i spory kubeczek tego jest wiec na jakis czas jest.
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-13, 08:12
Laurel i znalazłaś jakiś szampon na przetłuszczanie? Jeśli nie to polecam Fructis do przetłuszczających się z jakimś składnikiem antybakteryjnym , przypadkiem kupiłam i mi pomógł. A cena niewysoka więc nie będzie szkoda jak nie pomoże
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-13, 13:05
Karoll za odżywkę zapłaciłam 23 zł Ja też łysiałam i przetłuszczały mi się włosy a teraz stosuję taką kombinację:
szampon Fructis- szampon Dermena na wypadanie włosów- odżywka Wax
używam tego zestawu już ok. miesiąc i włosy nie wypadają, wystarczy mi myć co 3 dni i są błyszczące czasem nawet ich nie muszę czesać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum