Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-15, 13:46
Moj Maly to niestety nezly zlosnik i jak chwilke za dlugo lezy to zaczyna krzyczec a jak nikt nie reaguje to najpierw prowkuje kaszel a pozniej zaczyna plakac i niestety sam sie nie wypłacze trzeba go wziac i tyle Takie towarzyskie dziecko mam, nie lubi byc sam
Gosiak 11, ja nauczlam Fraka zasypiac w lozeczk ale jak budzi mi sie co chwile w nocy to tez w koncu biore go do siebie bo wie ze z nami pospi dłuzej i nie widze nic zlego z spaniu z dzieckiem, tylko trudno pozniej dziecko oduczyc
U naszych znajomych przez rok tata spał w salonie na kanapie bo malutka z mamusia musiala spac a mieli male lozko i co? Zamiast oduczyc jej spania razem kupili wieksze lozko i dalej spia w 3
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 716 dni temu Posty: 1488 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-15, 14:59
kashira napisał/a:
dalej spia w 3
U nas się robi ciasno, więc chyba zacznę ją oduczać bo nie chciałabym żeby tatuś był zmuszony się przenieść, chociaż jak pomyślę że będę musiała tak kursować między łóżeczkiem a łóżkiem to mi się słabo robi, jeszcze jakby spała tak ładnie jak na początku a teraz to trzy razy jedzenie plus budzenie nad ranem co trochę
kashira napisał/a:
prowkuje kasze
skad ja to znam, czasami nie wiem czy ona udaje czy to naprawdę coś ją bierze...
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-17, 23:33
kashira napisał/a:
U naszych znajomych przez rok tata spał w salonie na kanapie bo malutka z mamusia musiala spac a mieli male lozko i co? Zamiast oduczyc jej spania razem kupili wieksze lozko i dalej spia w 3
dobre rozwiązanie
można powiedzieć, ze i u nas nowe łżóko znalazło zastosowanie podobne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum