Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 456 dni temu Posty: 61 Skąd: nibylandia
Profil: Im. dziecka: Nikola
Wysłany: 2011-02-21, 19:19
My zmieniliśmy Nikoli łożeczko kiedy miała niecałe półtora roczku, ponieważ nie chciała spać w szczebelkowym tylko w naszym... Kupiliśmy dziecięce z ikei z barierką zabezpieczającą, kupiliśmy śliczne pościele.... I mała nadal śpi z nami Naprawdę rzadko się zdarza żeby mała spała u siebie...
_________________ Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 920 dni temu Posty: 2195
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-21, 21:03
bo mnie już nosi, zeby jej obniżyć, ciągle mi isę kurzy pod spodem
MalaMi88 napisał/a:
Kupiliśmy dziecięce z ikei z barierką zabezpieczającą, kupiliśmy śliczne pościele.... I mała nadal śpi z nami Naprawdę rzadko się zdarza żeby mała spała u siebie...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 870 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-28, 17:20
Na środkowy poziom obniżasz najpóźniej, gdy dziecko zacznie samo siadać, na dolny - gdy wstaje. Ogólnie - dzieciak ma nie wystawać za bardzo z łóżeczka
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Dołączyła 366 dni temu Posty: 610 Skąd: nibylandia.
Profil: Im. dziecka: Żuczek ;*
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-01, 14:12
U nas chyba najwyższy czas na przewiezienie łóżeczka ze strychu od ciotki do nas Małej już jest zdecydowanie mało wygodnie. A zmieniamy na jednoosobówkę rozkładaną, bo chwilowo inne łóżeczko nie wchodzi w grę Potem też planujemy antresolkę jak mała podrośnie
Ja planuje kupic malej lozko tylko, zeby bylo z zabezpieczeniem. Jeszcze nie mam swojego typu, popatrze co maja w sklepach. Ale sie ciesze, ze to juz a kiedys chcialam, zeby moje dziecko bylo wiecznie malutkim
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 714 dni temu Posty: 2109 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-26, 11:23
junior póki co spi w turystycznym bo w szczebelkowym nie chciał spac w ogóle tylko samego juz go w pokoju nie moge zostawic bo tak sie wspina na barierke i szamocze ze łózeczko jeżdzi po pokoju.....musze cos poszukać i wymysleć co by mu tu kupic za jakis czas, zabezpieczenie zeby nie wypadł muszą być solidne i zero twardych kantów bo on spi bardzo aktywnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum