Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1280 dni temu Posty: 1845 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-03-31, 21:35
Maly juz coraz mnie czka, ale nic mu nie daje, bo szybciutko przechodzi, ale jakby sie dlugo meczyl, to dalabym mu cos do picia, albo cyca (gdym jeszcze cos w nich miala )
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1495 dni temu Posty: 3058 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-31, 21:51
O u nas jest do tej pory czkawka. Wcześniej nic z tym nie robiłam, bo jakbym dała herbatkę to zaraz by ulał. Teraz mimo stresu daję mu ze dwa łyczki herbatki i przechodzi. A czkawa jest najczęściej po posiłku, jak się powietrza nałyka albo szybko wszystko wycmokta.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-29, 19:29
U nas cyc na czkawke srednio pomaga Franek tez bardzo czesto miewa czkawke, kilka razy dziennie na pewno i to najczescej zaraz po tym ja mu sie odbije zaczyna czkac
W szpitalu jedna babka mowila mi ze na czkawke pomaga dmuchanie dziecku miedzy oczy... Nie wiem jakim cudem, ale na poczatku naprawde dzialalo, teraz juz nie
Milenka tez czesto ma czkawkę, ale zazwyczaj po tym jak ją przewinę. Więc ja ją łączyłam z tym, że Mała nieco zmarznie i od razu czkawka. Dziś była tylko raz, ale czasem jest kilka razy w ciagu dnia. Daję wtedy cyca, ale nie zawsze, bo jak dziecię najedzone to nie bedę się pchac z barem mlecznym na siłę Po pewnym czasie sama mija
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 633 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-30, 11:14
Moja Marysia także miała dość często czkawkę nawet kilka razy dziennie czkała głównie dawałam jej cyca aby zapiła i zawsze pomagało czasami jak spała to czkawka ją męćzyła poodychała przez nosek i przeszło jej teraz praktycznie rzadko czka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum