Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1048 dni temu Posty: 1336 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2011-07-16, 21:21
Kalina ale nasza klasa i facebook też nie są bezpieczne. Wpisz w google Twoje imie i nazwisko, wybierz opcję GRAFIKA i zobaczysz, że wyświetli sie Twoje zdjęcie
poza tym ja nie wiem co "nadzwyczajnego" jest w wstawieniu zdjęcia ze ślubu czy własnego ? na co dzień po ulicy tez chodzimy z zasłonięta twarzą a podpisujemy się xxx ??
rozumiem jakieś kompromitujące zdjęcia, półnagie czy nagie, ośmieszające - to może być wykorzystane przeciwko nam ale inne... jak ktoś nam będzie chciał zrobić kuku to i tak zrobi gdyż większość z nas istnieje w sieci i sam fakt już naraża na niebezpieczeństwo.
no ale może ja inna jestem chociaż nawet nie może na pewno
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1048 dni temu Posty: 1336 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2011-07-16, 22:36
Ja też nie mam z tym poroblemu. Jak jest coś czym chcę się pochwalić czy po prostu wiecznić jakąś chwilę to wrzucam fotki na nk i żyje dalej Oczywiście wcześniej je oglądam, żeby nie spalić się tak jak jakaś Pani o której ostatnio czytałam, że dziecko weszło do łazienki jak się kąpała a ona chciała mu zrobić fotkę bo coś tam i złapała jego oraz swoje nagie odbicie w lustrze. Przez nieuwagę wysłała to do rodziny
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-07-17, 01:48
Koralina, Ardhara, zgadzam się z Wami jeśli ktoś zna nasze imię i nazwisko to znajdzie nas wszędzie... nie ważne co się zrobi, a jeśli chodzi o wstawianie zdjęć na forum jest to mniej prawdopodobne, że znajdą się ona w google, bo ktoś musiałby wpisać konkretną nazwę wstawianego pliku, a to raczej ciężkie do zrobienia
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-07-17, 19:57
A pozatym jak wstawja sie zdjęcie to też trzeba wziąść poprawkie na to że strona z naszym zdjęciem zostanie przez "nie uchwytny" czas przesunięta. Ludzie piszą posty moło kiedy czytając je odpoczątku I mało kto grzebie w archiwum
A co do anonimowości to wystarczy napisać miejscować z której jesteśmy I jak ktoś jest z okolic to może dojść kto to A szczególnie jak to mała miejścowość np. moja
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1280 dni temu Posty: 1845 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-07-18, 22:34
Ja nie czuje sie w ogole anonimowo, tu na forum podalam w profilu swoje dane, poza tym jest suwaczek, to wystarczy, jesli ktos mnie zna, od razu domysli sie ze to ja Gdybym chciala sie ukryc, to nie podalabym tych wszystkich danych, ale i tak po pewnych wypowiedziach mozna dojsc kto jest kto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum