REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Czy czujesz się anonimowa w sieci?

Czy czujesz się anonimowa w sieci?
Tak
22%
 22%  [ 4 ]
Nie
77%
 77%  [ 14 ]
Głosowań: 18
Wszystkich Głosów: 18

Autor Wiadomość
koralina 
Dogonić marzenia...

Informacje:
Dołączyła 1048 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Wysłany: 2011-07-16, 21:21   

Kalina ale nasza klasa i facebook też nie są bezpieczne. Wpisz w google Twoje imie i nazwisko, wybierz opcję GRAFIKA i zobaczysz, że wyświetli sie Twoje zdjęcie :)

Kwiecień 2011, Listopad 2011
Dwa aniołki w niebie piszą list do siebie...

Ardhara 

Informacje:
Dołączyła 510 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-07-16, 22:13   

Facebook czy nasza klasa są obecnie bardziej niebezpiecznym miejscem niż forum jakich jest tysiące :/

poza tym ja nie wiem co "nadzwyczajnego" jest w wstawieniu zdjęcia ze ślubu czy własnego ? na co dzień po ulicy tez chodzimy z zasłonięta twarzą a podpisujemy się xxx ??

rozumiem jakieś kompromitujące zdjęcia, półnagie czy nagie, ośmieszające - to może być wykorzystane przeciwko nam ale inne... jak ktoś nam będzie chciał zrobić kuku to i tak zrobi gdyż większość z nas istnieje w sieci i sam fakt już naraża na niebezpieczeństwo.

no ale może ja inna jestem :D chociaż nawet nie może ;) na pewno :D

koralina 
Dogonić marzenia...

Informacje:
Dołączyła 1048 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Wysłany: 2011-07-16, 22:36   

Ja też nie mam z tym poroblemu. Jak jest coś czym chcę się pochwalić czy po prostu wiecznić jakąś chwilę to wrzucam fotki na nk i żyje dalej :) Oczywiście wcześniej je oglądam, żeby nie spalić się tak jak jakaś Pani o której ostatnio czytałam, że dziecko weszło do łazienki jak się kąpała a ona chciała mu zrobić fotkę bo coś tam i złapała jego oraz swoje nagie odbicie w lustrze. Przez nieuwagę wysłała to do rodziny <bezradny>

Kwiecień 2011, Listopad 2011
Dwa aniołki w niebie piszą list do siebie...

Ardhara 

Informacje:
Dołączyła 510 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-07-16, 22:53   

hihi - no zanim się wstawi jakieś zdjęcie lepiej je dokładnie obejrzeć :D

snowy 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-07-17, 01:48   

Koralina, Ardhara, zgadzam się z Wami :) jeśli ktoś zna nasze imię i nazwisko to znajdzie nas wszędzie... nie ważne co się zrobi, a jeśli chodzi o wstawianie zdjęć na forum jest to mniej prawdopodobne, że znajdą się ona w google, bo ktoś musiałby wpisać konkretną nazwę wstawianego pliku, a to raczej ciężkie do zrobienia :)

kochanie1305199 

Informacje:
Dołączyła 548 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-07-17, 19:57   

A pozatym jak wstawja sie zdjęcie to też trzeba wziąść poprawkie na to że strona z naszym zdjęciem zostanie przez "nie uchwytny" czas przesunięta. Ludzie piszą posty moło kiedy czytając je odpoczątku ;-) I mało kto grzebie w archiwum :-P

A co do anonimowości to wystarczy napisać miejscować z której jesteśmy <bezradny> I jak ktoś jest z okolic to może dojść kto to 8-) A szczególnie jak to mała miejścowość np. moja :mrgreen: :-P

Kita 

Informacje:
Dołączyła 1280 dni temu

Profil:
Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-07-18, 22:34   

Ja nie czuje sie w ogole anonimowo, tu na forum podalam w profilu swoje dane, poza tym jest suwaczek, to wystarczy, jesli ktos mnie zna, od razu domysli sie ze to ja ;-) Gdybym chciala sie ukryc, to nie podalabym tych wszystkich danych, ale i tak po pewnych wypowiedziach mozna dojsc kto jest kto.

kochanie1305199 

Informacje:
Dołączyła 548 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-07-19, 10:01   

Kita napisał/a:
tu na forum podalam w profilu swoje dane,
Tak tak czekaj na mój najazd do Poznania :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja dojdę kto Ty jesteś :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu