Witajcie, mam 16 lat i w ostatnich tygodniach maja straciłam dziewictwo, zabezpieczyliśmy się, dwa dni później dostałam okres, już wszystko było w porządku, z tego co wiem to wtedy miałam dni niepłodne. W czerwcu wypadał mi gdzieś na 23, do dzisiaj nie dostałam miesiączki. Od kilkunastu dni żyję w paranoi, cały czas tylko myślę o tym czy jestem w ciąży, czy nie. Dużo czytałam o objawach ciąży itd. otóż nie bolą mnie piersi, nie są obrzęknięte, wszystko jest normalnie, nie mam nudności, ani wymiotów, nie jestem zbyt senna, wręcz przeciwnie, zamartwiam się i przez to nie mogę spać... Mógłby mi ktoś doradzić czy to możliwe, że jestem w ciąży skoro miałam dni niepłodne, zabezpieczyliśmy się użyciem prezerwatywy, nie mam innych symptomów oprócz spóźniającego się okresu... Proszę o pomoc...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum