Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 226 dni temu Posty: 150 Skąd: Tarnowskie Góry
Profil: Im. dziecka: LENA
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-24, 22:31
haha:) cyce murzyńskie fajne określenie ja takie mialam przed ciąża w ciąży i teraz tez takie mam ale na szczescie sie zmniejszyly:) rozmiar 70G:( o chodzeniu bez stanika moge zapomniec chyba ze chce nimi zamiatac podloge:) po ciazy figura sie zmienila zrobilo sie wciecie w talii i ogolnie sie zmniejszylam:) na brzuchu bo bokach zostaly rozstepy ale opalilam je w solarium wiec nie raza w oczy tak jak na poczatku kiedy byly wrec zfioletowe:)
zadawalam to pytanie, mi tez sie troche rozeszly schudlam, waze mniej niz przed ciaza a biodra te same juz prawie 2 lata po porodzie wiec chyba zostaje.
mozna rozbudowac ramiona, wtedy ma sylwetka lepiej wygladac ale nie biore tego pod uwage.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-14, 14:53
A ja nie wiem Mam wrazenie ze tyleczek jak przed ciaza, spodnie stare tez pasuja
Za to nie moge sie brzuszka do konca pozbyc mimo cwiczen i ograniczonej diety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum