Kashira, Kochanie... Ja to wszystko rozumiem, sama nie lubię tej oponki większego cellulitu... Myślę, ze nie ma kabiety, która nie miałaby problemu z akceptacją tych zmian. Nie warto jednak chyba aż tak się dołować. Jesteście jeszcze młode, a takie zmiany cofają się łatwiej, im młodsza mama. Łebki do góry, banknoty (lub karta ) w dłoń i marsz do drogerii po ratunek.
Sabina, był atki temat Polecam/odradzam, znajdę i tam wkleję, bo pewnie więcej kobietek skorzysta
Informacje: Dołączyła 366 dni temu Posty: 610 Skąd: nibylandia.
Profil: Im. dziecka: Żuczek ;*
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-30, 14:02
Ja na piersi nie mogę złego słowa powiedzieć. Wróciły do swojego stanu sprzed ciąży - ale brzuch Jak idę na basen z małą to nie zapuszczam się nigdzie tylko siedzę z nią przy brodziku dla dzieciaków, bo tam więcej takich kobitek, ale jak inne babeczki przechodzą obok na drugi basen to aż mnie z zazdrości ściska jak widzę te figurki i gładkie brzuszki
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1280 dni temu Posty: 1845 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-07-31, 21:40
To ja Wam powiem, ze ja jakos bardzo nie przjmuje sie swoim wygladem, owszem, nie wygladam jak przed ciaza, ale staram sie nie narzekac. Piersi zawsze mialam ogromne i dlatego nigdy nie byly jakos super sterczace i jedrne, wiec teraz nie widze wielkiej roznicy. Brzuch jest OK, oponki prawie nie ma, zero rozstepow, troche cwiczen na aerobiku pomoglo i jest w miare plaski i "twardy". Jedyne na co nie moge patrzec to cellulit na udach, wczesniej tego nie zauwazalam, ale teraz dostrzeglam, jak mierzylam stroj kapielowy przed wyjazdem nad morze , nie wyglada to dobrze, ale troche pocwicze, posmaruje to mzoe chociaz troche sie zmniejszy. Generalnie nie narzekam, bo i waga ostatnio poszla w dol.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-10, 09:38
3 tygodnie temu przestałam karmic małego moim mlekiem i wniosek... piersi mam malutkie, praktycznie 2 rozmiary mniejsze niż te przed ciążami , no ale to dla mnie na plus , tylko nie wiem czy m. tak samo myśli... no i nad ich jędrnością trzeba teraz popracować
Dziewczyny jak dbacie o piesi po ciąży i karmieniu?
Moje strasznie urosły, skóra jest na nich rozciągnięta, taka sucha, wyglądają, cóż, tak sobie A były kiedyś moją dumą
Smaruje je kremem z Perfecty, skóra jest wtedy fajniejsza, ale szybciutko ten efekt znika Boje się, że jak skończę karmić będę mieć "afrykańskie" piersi
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 633 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-22, 14:12
Sabina, Ja to praktycznie to co dzień sobie myję piersi a po poprzednim karmieniu Grzesia piersią już straciły swój kształt jaki jędrność teraz to fakt faktem są duże ale obwisłe ... a po moim pewnie trzecim karmieniu to już w ogóle będą nie takie jakie powinny być ale ja tym się nie przejmuję będą jakie będą Ja kocham swoje ciało
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-10-22, 21:07
iwonaryki napisał/a:
praktycznie to co dzień sobie myję piersi
A nie praktycznie?
Sabina hehe muwisz jak u marzynki Moje tak wyglądają No coż może jak wygram w tottka to operację strzelę A na razie pozostaję dobry staniki do ukrycia wad
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 774 dni temu Posty: 1702 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-24, 10:15
Ja karmiłam bardzo krótko no i piersi zostały większe na moje nieszczęście. Ale nie wiszą jak u murzynki, ale ich wielkość powoduje, że siła grawitacji działa bardzo mocno. Też smaruję balsamami aby je ujędrnić i podnieść, ale na razie nie widzę różnicy.
Informacje: Dołączyła 366 dni temu Posty: 610 Skąd: nibylandia.
Profil: Im. dziecka: Żuczek ;*
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-24, 10:54
słoneczko07 napisał/a:
tak mnie zastanawia jak to jest z tymi, które nie karmiły albo bardzo krótko, też widzicie różnice?
Ja karmiłam trochę ponad 2 mce i mi z kolei ciut zmalały mam jakieś małe rozstępy na nich, ale są prawie niewidoczne a tak poza tym to bez zmian - do AFryki się nie wybierają (przynajmniej na razie )
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-24, 20:21
Moje tez zwisy totalne A przed ciaza jedrnoc pierwsza klasa - ale co ja porownuje Teraz szukam dobrego kremu do biustu i na swieta zafunduje sobie konkretny stanik, moze to troche polepszy sytuacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum