Myślę,że na początek wystarczy test. Jeśli wyjdzie pozytywnie to wtedy zapisz sie do lekarza choć z tego co wiem gin może potwierdzić ciąże dopiero 7-8 tydzień
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 49 dni temu Posty: 8 Skąd: Śląskie
Profil: Imię: Judyta
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-21, 15:17
Misia, a więc w 3 tygodniu tym bardziej prawdopodobieństwo wyników testu jest małe, jeżeli nawet gin może mi potwierdzić dopiero w 7 czyli pozostaje mi czekać..
_________________ I know i've been lost in your smile many times but not this way before
Jeżeli spóźnia Ci się @ 4 dzień to test powinnien już coś wykryć?! Test robi się w dzień spodziewanej miesiączki lub parę dni po niej. A jak długi masz cykl ??
to zrób test trzymam kciuki,żeby wyszedł pozytywny! z Twojego opisu na to wszystko wskazuje. Też jestem w trakcie czekania @ spóźnia mi się tylko 1,ale nie jestem dobrej myśli pewnie przyjdzie lada moment
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-21, 15:42
Misia, a może nie przyjdzie i obie będziemy oczekujące
wszystko się rozstrzygnie.
mi się nigdy @ nie spóźnia i dlatego myślę, że coś z tego może być
trzymam za Ciebie też kciuki.
_________________ I know i've been lost in your smile many times but not this way before
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 218 dni temu Posty: 423 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-21, 17:30
JJudyta, jeśli jestes w ciąży to to już bedzie 4 tydzien ! ciaże liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki , test jak najbardziej wykryje ciąże, przynajmniej powinien, z wizyta u gina poczekaj, nie ma sensu, bo jeżeli jest ciaża to będzie widać tylko powiększony pęcherzyk, ale zarodka raczej widać nie będzie jeszcze,
zrób test jak będzie pozytywny, możesz dla potwierdzenia zrobić bete jak pisze nikus,
trzymam kciuki
no i pochamuj troszke apetyt, bo to tylko działa Twoja podświadomość , też jak czekałam na okres to miąłam wszystkie objawy i smaki, NA WSZYSTKO
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-21, 18:51
Beata, i każdy wyszedł pozytywnie? gratuluję!
moja koleżanka kiedyś też robiła kilka testów, bo pierwszy wyszedł negatywny, drugi pozytywny, a w trzecim w ogóle nic nie wyszło ;p no i okazało się, że jest w ciąży
też bym już chciała zobaczyć swoje pierwsze dwie kreseczki!!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum