Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 947 dni temu Posty: 1276 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2010-08-31, 19:31
A widzisz Charlie.C ,kurza stopa to plamienie było zamiast @. Teścik był zrobiony 6 dni po (15.08.2010) ale nic nie pokazał. A łamie mnie w krzyżu jak na skaranie jakieś. No i brzuch boli. Ah
Witam, jestem tutaj nowa.
Mam 18 lat i mam pewien problem.
Od paru dni mam ciągłe biegunki, niewiem czy to jest spowodowane.
Boję się że zaszłam w ciąże, na początku wrzesnia kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale on nie doszedł, jutro mam zamiar zrobić test.
Jeśli któraś z was miala biegunke to napiszcie po jakim czasie, niewiem co mam teraz zrobic.
jesli temat nie jest umieszczony w dobrym dziale to prosze o przeniesienie go
pozdrawiam
nikus [Usunięty]
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-09-21, 20:22
Butterfly2403, mysle, ze biegunka nie jest oznakiem ciazy
A spoznia ci sie okres? Jesli tak to ile?
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-22, 11:47
aNa_87 poczytaj sobie temat - Gdy fasolka jest już w brzuszku » Jak to było gdy dowiedzieliście się o ciąży ? -szczegóły . Tam dziewczyny opisują o swoich ciążach
Wysłany: 2010-10-16, 12:13 proszę o radę - czy mogę być ciąży?????
mam pytanie 24 września rozpoczął mi się okres który trwał 5 dni cykle mam regularne 30 dniowe 8 października uprawiałam stosunek do końca według mnie były akuratnie dni płodne czy mogę być w ciąży i mam jeszcze jedno pytanie ale po kolei obydwoje z mężem mamy różne czynniki RH ja mam (-) rh a mój mąż rh (+) pierwsze dziecko urodziłam3 lata temu dziecko odziedziczyło czynnik po ojcu w szpitalu podano mi zastrzyk immunoglobuliny, rok później poroniłam samoistnie zastrzyku nie do stałam czy w razie ciąży moja ciążą byłaby zagrożona jakie są konsekwencje proszę o w miarę szybką odpowiedź acha i kiedy mogę zrobić test chodzi mi o datę jak najwcześniej a nie w dniu spodziewanej miesiączki
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-16, 14:37
Stosunek w czasie dni płodnych może skutkować ciążą. Test z moczu można wykonywać już kilka dni przed terminem miesiączki, ale wtedy jest jeszcze niezbyt wiarygodny. Dużo pewniejsze jest oznaczenie bHCG z krwi (niezależne od pory dnia) - już ok. 10 dni po zapłodnieniu wynik powinien być wiarygodny, jednak nigdy do końca nie wiadomo kiedy do niego doszło, dlatego lepiej się wstrzymać do dnia miesiączki.
Ciąża z takim zestawieniem Rh musi być monitorowana - ginekolog zaleci Ci badania w odpowiednich tygodniach ciąży.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
wiki2010 Gość
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-11-02, 12:50
hej, ja tutaj nowa jestem:)
no wiec w polowie cyklu kochalam sie z moim chlopakiem no i on skonczyl we mnie akurat wtedy przypadaly mi dni plodne. jakies 5 dni po tym kochalismy sie znowu bez zabezpieczen:) okres powinnam dostac za nie caly tydzien, niemoge sie doczekac i mam nadzieje ze go nie dostane. aktualnie od czasu do czasu jest mi nei dobrze, wybrzydzam w jedzeniu, strasznie boli mnie glowa i ciagle moglabym spac:) jak sadzicie jakie sa szanse bym zaszla ? za nielugo planuje tescik zrobic
czesc jestem tutaj nowa
staramy sie z narzyczonym o dzidzusia. kochalismy sie wiec w moje dni płodne czyli na poczatku pazdziernika. od tygodnia moze wiecej mam tak jakby objawy ciazy. 7 dni spoznia mi sie juz miesiaczka wiec dzisiaj zrobilam test ciazowy lecz wyszedl negatywny. niewiem co o ty myslec?? a wy jakie macie zdanie na ten temat
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2010-11-02, 14:58
szanse są, biorąc pod uwagę, że kochaliście się w dni płodne bez zabezpieczenia. co do tak wczesnych objawów - ja akurat w nie nie bardzo wierzę poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i zatestuj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum