Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 810 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-02, 15:24
wiki2010 powiem tak, ja od jakiegoś czasu mam objawy sugerujące kolejną ciążę, ale im nie wierzę. Dlaczego? Po pierwsze nie muszą oznaczać ciąży, a po drugie, nie mam pewności, że moja podświadomość nie płata mi figla.
A więc poczekaj jeszcze trochę i zrób test w dniu spodziewanej miesiączki, albo i pare dni po.
paulinaa20 po pierwsze test może się mylić. Więc dla pewności zrób betę, nie kosztuje jakoś specjalnie dużo, a przynajmniej będziesz pewna. Spóźnianie się miesiączki, może być spowodowane stresem czy też innymi czynnikami. Trzymam kciuki, żeby Wam się udało.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 1275 dni temu Posty: 188 Skąd: podlasie
Profil: Imię: asia
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-25, 12:14
Czy ból piersi od 15 listopada do dnia dzisiejszego mogę wziąć jako objaw ciąży? Raz mnie bolą mniej a raz mocniej. Czasem nie mogę się położyć na brzuchu. A jak dotykam to taki ból jakby całe były w siniakach i boli przy dotyku.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 1275 dni temu Posty: 188 Skąd: podlasie
Profil: Imię: asia
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-25, 12:30
No właśnie nie wiem. 29 mam mieć miesiączkę czyli w poniedziałek.
Zaraz wychodzę do pracy, więc chyba jutro będę na forum. Najgorsze jest to, że ciągle myślę czy to ciąża. Tak bardzo bym chciała żeby się w końcu udało.
Asiunia 29 juz niedaleko . Musisz być cierpliwa, wiem łatwo się mówi,ale czasu nie przyśpieszymy. Jeżeli bolą Cię tak długo piersi ,to może być "winny"progesteron.
asiunia napisał/a:
Najgorsze jest to, że ciągle myślę czy to ciąża. Tak bardzo bym chciała żeby się w końcu udało.
Asiunia, bądź dobrej myśli, jednak miej w sobie to ziarenko niepewności - żebyś się strasznie nie rozczarowała.Życzę Ci wytrwałości. Bądź dzielna
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 810 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-26, 12:38
asiunia postaraj się o tym nie myśleć. wiem, że to trudne, ale chociaż spróbuj, na cały weekend zorganizuj sobie czas i jakoś przeleci. Trzymam kciuki.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Witam serdecznie,
U mnie sprawa wyglada nastepująco. Ostatnią miesiączke miałam 26 lub 28 (nie jestem pewna bo nie zapisałam ale raczej 26 jest bardziej wiarygodny) pażdziernika. Cykle miewam rególarne co 28 dni. Wiec teoretycznie okres spóżnia mi sie juz 4 dni. Kochałam się z moim mężem dokladnie 11 listopada. Od kilku dni brzuch boli mnie jak na miesiączke ale ona się nie pojawia. Przez kilka dni czułam się fatalnie. Dziś też nie ma rewelacji. Wczoraj mój śluz był lekko różowawy i już myślałam że dostane okres ale nic... dziś ani śladu różowego śluzu... jak myślicie czy mogę być w ciąży ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum