Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1289 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-25, 19:32
asiuniaodpowiedzialam ci na pytanie dlaczego sie boje ale nie na miejscu postawilas dlaczego sie ciesze?Jezeli masz juz dziecko to powinnas znac odpowiedz na to pytanie pozdrawiam
Na głównej stronie forum szukasz tematu o tutule HYDEPARK, wchodzisz w niego i tam na pierwszym miejscu masz pogaduszki mamusiek. W tym temacie można rozmawiac o czym chcesz.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1161 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-14, 12:48
Cześć męczy mnie coś. Widzicie 9.12 powinnam dostać @ nie mam do tej pory robiłam test w sobotę wieczorem wyszedł negatywnie myślicie że mam szanse na ciąże? Dodam, że mam regularne cykle ,ale i wstrętnego torbiela (który jednak nie dawał do tej pory żadnych objawów, dowiedziałam się o nim przez przypadek)
albo wlasnie
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-15, 20:09
Dziś dostałam jakiś brunatnych plamień i bardzo boli mnie dół brzucha. Odbieram jutro popołudniu betę. Jestem przybita. Jeśli wyniki będą niskie wracam do hormonów, jeśli powyżej 10 idę skonsultować się z lekarzem.
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-16, 13:57
Kamyczek to czekamy na wyniki bety . Co do plamień to ja tak miałam że zamiast @ zaczęłam plamić i myślałam że mi się @ rozkręca. A okazało się że to ciąża . Trzymam mocno kciuki .
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-16, 18:21
Beta wyszła mi niska czyli 5ml/u jednak to nie ciąża. Plamienia zmieniły się w @. Lekarz stwierdził, że mogła być to ciąża biochemiczna, ale teraz nie stwierdzi tego na 100%. Mam się nie martwić. Łatwo mu mówić. Choć zdarzyło mi się to już drugi raz ( pierwszy w lipcu zeszłego roku) Zbadał mnie i stwierdził ,że torbiel jest znacznie mniejszy ma teraz tylko 3 cm. Powiedział, że widocznie podniosły mi się hormony ciążowe i go zmniejszyły. Dał mi prawo wyboru możemy go zwalczyć naturalnie próbując jeszcze raz bez leków lub sztucznie podając hormony. Tylko ja nie wiem co wybrać Co o tym myślicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum