REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Czy to moze byc ciaza?
Autor Wiadomość
snowy 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-10-06, 13:52   

Asiunia, zaciskam kciuki i zatestuj jutro :) to nie zaszkodzi a może akurat zobaczysz 2 kreseczki :)

asiunia 

Informacje:
Dołączyła 1275 dni temu

Profil:
Imię: asia
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-10-10, 10:14   

hej.nic z tego dostałam @ :( już 5 dzien <bezradny>

iwonaryki 
Spełniona

Informacje:
Dołączyła 633 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-10-10, 10:19   

asiunia napisał/a:
hej.nic z tego dostałam @ już 5 dzien

Kochana tulam mocniutko <przytul> ;*

Sabina 

Informacje:
Dołączyła 607 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-10-26, 21:09   

Organizm mi szaleje :roll:
Nie dostałam okresu, testy wychodzą negatywne - i teraz pytanie - jestem w ciąży czy mój organizm wciąż się ustawia???
Nie mam takich objawów jak rok temu - żadnej wrażliwości na zapachy, wzdęć, zgagi, nic <bezradny> Tylko pobolewa mnie dół brzucha i to mnie zastanawia czy ktoś się nie zagnieżdża :lol:
Gdybyśmy zmajstrowali bobaska to wcale bym nie płakała, byłby pół roku wcześniej niż planowaliśmy :mrgreen: Mąż już się cieszy :-P

Aniusia 
wredniak

Informacje:
Dołączyła 714 dni temu

Profil:
Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-10-26, 21:15   

sabina jak testy neg to chyba nikła szansa? organizm napewno szaleje jeszcze ale jak coś to bete zrób dla pewnośći <plotki>

koralina 
Dogonić marzenia...

Informacje:
Dołączyła 1048 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Wysłany: 2011-10-26, 21:24   

Tez bym proponowała betkę :) Sikacze to sikacze jednak

Kwiecień 2011, Listopad 2011
Dwa aniołki w niebie piszą list do siebie...

Aggie 

Informacje:
Dołączyła 207 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-10-26, 23:56   

Witajcie. Mam na imie Agnieszka i jestem nowa na forum :)
Przejde do rzeczy. Ostatnia miesiaczke mialam 13 wrzesnia. Okres mialam od kilku miesiecy juz regularny (rozregulowal mi sie po pierwszym porodzie). Juz bylo dobrze, ale stres zwiazany z przeprowadzka, nowy klimat zrobil swoje. 18go pazdziernika kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia (chcemy drugie dzieciatko), wiec mozliwe, ze jakbym zaszla, nie dostane juz tej miesiaczki. 23-go pazdziernika wieczorem poczulam bol w podbrzuszu, ale lekki, jak na miesiaczke. Trwal z 2-3 minuty poczym ustapil. Wykonalam test ciazowy 24go pazdziernika i widze druga jasna kreseczke, ale nie wiem czy jeszcze moge sie cieszyc. Zrobilam 4 zdjecia i zalinkowalam. Jesli mozecie otworzyc i napisac, czy cos tam widzicie, czy to moze byc TO, bede bardzo wdzieczna. Dzisiaj zaczal znow bolec mnie podbrzusze, jak na miesiaczke, ale bol jest taki tepy, jakby daleki i moze dostane jednak okres (chociaz mam nadzieje ze nie :P ). Jak schylam sie i prostuje to mam zgage i mnie mdli, szczegolnie wieczorem no i kreci mi sie w glowie, ale nie wiem czy tak moze byc. W pierwszej ciazy pamietam mialam silna zgage, ale nie juz na poczatku i mialam okres trwajacy 2 dni, ale byla to krew koloru czarnego i bylo jej bardzo malo (wystarczyly wkladki), a teraz nic co by przypominalo tamta ciaze, moze tylko takie klucia w podbrzuszu, ale mysle, ze to jeszcze by bylo za wczesnie na takie objawy.
Mam nadzieje, ze mi pomozecie ;P

Niestety nie moge przeslac linkow, gdyz administracja nie zezwala na to nowym uzytkownikom, no trudno :( Jesli ktos chcialby mi pomoc to piszcie na GG: 8221937 (nawet jak jestem niedostepna).

Luka 
Czekam na Ciebie..

Informacje:
Dołączyła 493 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2011-10-27, 10:29   

a między 13 września a 23 października się nie kochaliście? Trochę niemożliwe, żeby tak szybko test wyszedł pozytywny, trzeba wziąć jeszcze pod uwagę drogę plemników do jajeczka więc test robiony 5 dni od zapłodnienia nie ma prawa wyjść pozytywny.

Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....

Tabasco67 

Informacje:
Dołączyła 184 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-11-18, 17:19   Czy w takiej sytuacji jest możliwa ciąża?

Cześć Dziewczyny,
To mój pierwszy post na tym forum i w związku z tym liczę na miłe przyjęcie do grona :)
Otóż znalazłam się na tym forum gdyż mam pewien problem. W poprzednim cyklu w dni płodne współżyłam bez zabezpieczenia (stosunek przerywany 07.10.2011) ale później @ się pojawił (2dni spóźniony i nie obfity zawsze był regularny i obfitszy) kilka dni po tym stosunku miałam dość obfite białe gęste upławy. Teraz jest już drugi cykl @ spóźnia mi się 4dni, codziennie chodzę senna, zmęczona ostatnio zdarzyło mi się zasłabnąć i w ogóle jestem jakaś taka rozdrażniona. W związku z tym mam pytanie, czy jest możliwość iż jestem w ciąży mimo iż @ był (mały bo mały ale był)? To pytanie stąd iż czytałam o przypadkach kobiet które miały @, a mimo to fasolka już była. Z góry dziękuję za odpowiedź.

A i jeszcze dodam że bardzo często chodzę siku, mam gazy i od niedawna mam mdłości choć nie zdarzyło mi się zwrócić. Temperatura ciała 37,0.

Aniusia 
wredniak

Informacje:
Dołączyła 714 dni temu

Profil:
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-11-18, 17:52   Re: Czy w takiej sytuacji jest możliwa ciąża?

witam na forum :mrgreen:
na Twoje pytanie tak całkiem nie odpowiem bo się nie znam <bezradny> na kalendarzyku kiedy można zajść ale objawy masz ciążowe albo bardzo zbliżone do nich.A może teściora zrobisz? to się wyjaśni <hura> moja mama w ciąży do 5msc miała regularne miesiączki co prawda mniej obfite ale był <zawstydzony>

Tabasco67 

Informacje:
Dołączyła 184 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-11-18, 18:00   

Na milion % zrobię jak się @ jutro nie pojawi bo teraz to już w kółko o tym myślę ;-) Czytam i czytam różne artykułu i coraz bardziej się upewniam choć pewnie się nakręcam. No nic jutro się wyjaśni.

Aniusia 
wredniak

Informacje:
Dołączyła 714 dni temu

Profil:
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-11-18, 18:04   

może być kreska na teście słabo widoczna jak wczesna ciąża <buzki> można potwierdzić jeszcze ciąże robiac betę z krwi.Poczytasz o tym na forum <hura>
od piątku do niedzieli na forum trochę zastój wiadomo mężem trzeba się zająć itp hihi

Tabasco67 

Informacje:
Dołączyła 184 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-11-18, 18:09   

Dzięki za szybciutkie odpowiedzi :) ) Pozostaje mi czekać do jutra :)

Aniusia 
wredniak

Informacje:
Dołączyła 714 dni temu

Profil:
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-11-18, 18:12   

ja robiłam test o 14.20 bo nie miałam nerwów czekać do rana <hura>
jak ma wyjść to wyjdzie :shock:

Tabasco67 

Informacje:
Dołączyła 184 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-11-18, 18:24   

W ogóle nie mam doświadczenia co do testów, jakiej firmy najlepszy - no i może nie najdroższy? :) Bo jakim czasie robiłaś test. Bo jeśli u mnie jest już fasolka to od mniej więcej 6tyg, powinno już wyjść nie? I czy lepiej rano zrobić, czy wieczorem też wyjdzie?

Odpowiedz do tematu