Witam wszystkich! Mam pytanko i mam nadzieję że mi pomożecie Współżyliśmy z mężem 28.01 (skończył we mnie) ostatnią @ miałam 14.01. Długość moich cykli to 30-31 dni zazwyczaj są one regularne. Zawsze wiedziałam kiedy zaczynają mi się dni płodne pojawiał się śluz bardzo obfity, pobolewało mnie w dole brzucha. Do tej pory nie zauważyłam u siebie objawów dni płodnych, niekiedy boli mnie dół brzucha ale to bardzo sporadycznie, krótko ale dość mocno. Czy mogło dojść do zapłodnienia??? Oczywiście do spodziewanej miesiączki mam jeszcze trochę czasu i jeszcze wszystko może się zdarzyć...
Pozdrowienia i z góry dziękuję za odpowiedź
Właśnie według moich obliczeń też mi wychodziło że to początek dni płodnych tylko zastanawiał mnie fakt że nie odczuwałam tego tak jak zawsze...Oby się udało Nie ukrywam że byśmy się cieszyli. Mam problemy z tarczycą, biorę leki...ale mam nadzieje że dzidziuś przyjdzie niebawem na świat zdrowy
Buziaki
madziula_1234, szansa jest. Piszesz ,że masz problemy z tarczycą. Również miałam. Udało sie po wprowadzeniu eutyroxu i innych hormonów.
Życzę Ci szybkiego zaciążenia .
Dziękuję, albo może lepiej nie dziękować żeby nie zapeszyć A jeśli chodzi o euthyrox to właśnie go biorę już od dłuższego czasu bez tego niestety ani rusz
Cześć wszystkim.
Zwracam się do Was z prośbą o poradę, może jest tu ktoś kto miał podobnie.
Jestem 4 dni przed okresem, wczoraj zrobiłam 3 testy ciążowe i na każdym z nich wyszła bardzo jaśniutka blada ale widoczna druga kreseczka. Czy jest szansa że jestem w ciąży
Pytam bo już wariuję od tego czekania.Może ktoś mi pomoże:)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 633 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-04, 13:50
lenka 28 napisał/a:
Jestem 4 dni przed okresem, wczoraj zrobiłam 3 testy ciążowe i na każdym z nich wyszła bardzo jaśniutka blada ale widoczna druga kreseczka. Czy jest szansa że jestem w ciąży
Wiesz jak jesteś 4 dni przed daną tam @ to poczekaj aż nadejdzie dany tam dzień przewidywanego tam okresu jak po danym dniu znów @ nie wystąpi to powtórz test jeszcze raz w razie czego możesz też pójść dla pewności do lekarza .
lenka 28, szansa jest , ale tak jak napisała Madzia, lepiej nie robić wcześniej testu. Różnie bywa. Powtórz test w dniu spodziewanej @ lub kilka dni później.
Czesc dziewczyny:) siedze na tych forach godzinami i juz chyba mi odbija;/ wiem ze kazdej kobiety organizm jest inny ale pominmo tego i tak prosze o Wasze opinie:)
Okres dostałam 29 marca skończył mi 3 kwietnia od 4 kwietnia do 9 kwietnia uprawiałam srednio po 2 stosunki dziennie wszystkie z finałem we mnie a i kolejny stounek z finałem był 17 marca, pozniejsze stosunki były juz przerywane. Ustalilismy z partnerem ze o dzidzie bedziemy sie starac na jesien ale cos mu sie odwidziało Okres powinnam dostac 27 kwietnia czyli za równy tydzien. Boli mnie brzuch jak na okres juz od jakis 6 dni sa to bardzo delikatne bóle... papierosy nie smakują, uciążliwe gazy i ślinotoki i senność okropna senność ...
Robiłam test 18 ale oczywiscie wyszedł negatywnie pewnie za wczesnie i nie z porannego moczu. Boje sie ze za dużo sobie wkręcam...
Co o tym sądzicie ?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1048 dni temu Posty: 1336 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2012-04-20, 18:39
Aurenka nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekac Ewentualnie 1/2 dni przed planowaną @ zrobić HCG ale z doświadczenia wiem, że i to może dać fałszywy wynik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum