corba, test zrobilas? Gratulacje, no to teraz do lekarza i zdawaj nam tu relacje
_________________ Gdy przyszłaś na ten świat moje życie całkiem rozjaśniało...
Jesteś moim światełkiem - tak przecież być musiało!
Dziękuję Ci że jesteś, że śmiejesz się i płaczesz...
Że czasem tak na mnie patrzysz...
Tak jakoś pięknie.... "inaczej".
Wysłany: 2010-02-23, 20:17 ojojojojjoojoj czy ktos odpowie..?
halo halo witam wszystkie obecne mamy i przyszle mamy..jestem tu nowa i widze ze dawno tu nikt nie pisal. jestem zestresowana strasznie i nie wiedzialam gdzie napisac wiec pisze tu....mam bardzo nieregularne cykle 30-35 dni..a teraz spoznia mi sie okres 5 dzien.. wczesniej juz bolal mnie brzuch jak na okres.. no ale nic.. teraz tez pobolewa.. przez jakis czas bolaly mnie sutki ale teraz juz jest dobrze..tylko brzuch mnie pobolewa nadal. jakos ostatnio mnie ciagnie do herbatki z cytrynka:) i roznie to z moim jedzeniem.. raz jem malutko..a czasem tak duzo ze... ostatnio na obiadku u rodzinki zjadlam za trzech az sie przerazilam no i nie wiem...robic test czy czekac... za kazdym razem kiedy spoznia mi sie okres mam jakies dziwne akcje.. wkrecam sobie ze moge byc w ciazy i neipotrzebnie sie stresuje!!;/jakbym przed kazym okresem miala urojoną prosze kobietki powiedzcie mi swoje zdanie na ten temat... czekam z niecierpliwosicia
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 210 dni temu Posty: 1725 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-23, 20:46
Jeśli okres Ci się opóźnia i podejrzewasz ciążę - zrób test (najlepiej bHCG z krwi, najbardziej wiarygodne i nie trzeba się przygotowywać).
Inaczej będziesz tylko gdybać i się stresować - a to niezdrowe
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum