właśnie wiem;/ no ale narazie nawet nie mam jak zrobic bety ,nie mieszkam w miescie i pracuje..wiec nawet nie mam kiedy tego zrobic dlatego najpierw napisalam tu pewnie niepotrzebnie sie stresuje
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-23, 21:14
Zawsze zostaje test ciążowy z moczu... Niestety, nikt Ci nie powie po objawach, że jesteś w ciąży albo nie, bo takie objawy niekoniecznie o ciąży świadczą.
Nie stresuj się, tylko przelicz dokładnie, czy na pewno Ci się okres spóźnia i jak tak, to się testuj jakoś
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
spoznia sie napewno.temp mierze sobie i wczesniej mialam cuagle 36.6 36,7 a teraz mam 37.,37,1 a przed okresem temp powinna byc nizsza prawda? nie wazne ,zapomnialam ze w czwartek mam wizyte kontrolna u ginekologa wiec dobrze sie sklada zamiast kupowac testy zrobie sobie usg dzieki za odpowiedz .pozdrawiam
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-23, 21:31
Witaj NoVa ja bym zrobiła jutro test . Najlepiej przed wizytą u gina . Na usg dopochwowym może jeszcze nic nie będzie widać . I daj koniecznie znać jak już będziesz po wizycie albo teście . Trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-23, 22:19
Dokładnie - na USG może być jeszcze za wcześnie. Co do spadania temp to czasem spada przed, a czasem dopiero w trakcie miesiączki, więc to też żaden sygnał - zwłaszcza, że pogoda sprzyja infekcjom...
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
test negatywny wiec chyba ciazy nie ma. dzieki dziewczyny
nieznajoma Gość
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-02-24, 20:08 jedna wielka niewiadoma
dwa dni spoznia mi sie okres, kochalam sie z partnerem w czasie dni plodnych, zrobilam dzisiaj test ( w czoraj niby mialam dostac okres) wyszedl jeden pasek C - czyli mozna przypuszczac ze nie jestem w ciazy;....czy za wczesnie zrobilam tes ( 2 tyg po stosunky) co powinnam teraz zrobic
Nieznajoma- ze swojego doświadczenia wiem, że wszystko jest możliwe, powtórz test a będziesz pewna, ale gdyby zdażyło się tak, że test wyszedłby pozytywny to bym baaaardzo Ci zazdrościła bo mi nie jest tak łatwo.
Wysłany: 2010-02-24, 20:18
prosze was dziewczyny odpiszcie cos na moj temat wyzej
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 716 dni temu Posty: 49
Profil: Imię: Aga
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-24, 20:24
hodzia3110 już Ci odpisała
Wynik testu mógł być negatywny ale to wcale nie musi oznaczać, żę ciąży nie ma...
zrób jeszcze jeden test... albo idź na HCG (badanie krwi)
nieznajoma Gość
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-02-24, 20:25
ja bym sie bardzo cieszyla tylko ze z jednej strony bardzo malo moglabym szkrabowi zapewnic w sensie materialnym ( mieszkam z nazeczonym w pokoju ktory wynajmujemy ja studiuje)
zapomnialam tez dodac ze wczesniej bralam tabletki antykoncepcyjne i w styczniu przestalam...jak czytam o objawach ciazy to jedynie mam to ze czesto odwiedzam toalete i od czasu do czasu mam zgage i jestem ospala i wczesniej palilam a teraz mam jakis wstret do papierosow
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-24, 20:33
Witaj nieznajoma . Jak chcesz być pewna to ja bym poszła na bete . Możesz też poczekać 2 dni i powtórzyć test . Trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli
Odczówalne obajwy mogą być różne, ja co miesiąc mam mdłości i zawroty głowy itp.:lol: Tak jest jak się o tym myśli, jeśli zdaży się tak, że będzecie mieli dziecko to pamiętaj, że to wielka rewolucja w życiu, ale wszystko się ułoży. Zrób test a jak nie to idż na badanie.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-24, 21:04
nieznajoma w tak wczesnym okresie, nawet jezeli jest ciaza to objawy raczej nie wystepuja, bardziej dziala podswiadomosc...
hondzia3110, moze co cos na tem tema t powiedziec chociaz ona to zaraz 6czke sobie machnie, naraz, bo po co pojedynczo
zrob test z pierwszego porannego moczu jak wyjdzie negatywny a @ nie bedzie to zrob bete
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2010-02-24, 22:21
odczuwalne objawy w tak wczesnej ciąży nie występują. najczęściej kobieta sama je sobie dopowiada.
powtórzyłabym test za 2, 3 dni albo badanie krwi.
a chcesz, żeby ta ciąża była czy żeby jej nie było, bo sama nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum