Wysłany: 2011-03-08, 18:48 Czym cię rozśmieszył twój mąż?
Jest już analogiczny temat o dzieciakach, więc pomyślałam, że i o naszych mężczyznach warto coś napisać.
Ostatnio wstałam w nocy do Kubusia, mąż był tak zaspany, że ledwie rejestrował co się dzieje. Nakarmiłam małego, zmieniłam pieluszkę, po czym z powrotem wskoczyłam do łóżka. Mąż pochwalił mnie przez sen: "dobra robota, kochanie".
Jak Młody miał ze 2 miesiące, czasem nad ranem brałam go do nas do łóżka. Któregoś razu czuje jak mąż mnie masuje po piersi i mówi: ciiii Szymcnio, ciii - był tak przejety swoją rolą, ze nawet przez sen masował brzuszek Młodego - a raczej tak myslał
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-09, 18:22
:), ale jaja
a ja to powinnam napisac w temacie, czym Cie wkurza Twój mąż , ale że juz nie mam sily sie na niego złościc, to po prostu się śmieję
zakupiliśmy małżowi nowe spodnie, przymierzał, oglądał, dobre, kupiliśmy
jednak już w nich nie chodzi, po 2 razach na tyłku stwierdził, że: "brzydko układają się na pantoflu i wygląda jakbym w kaloszach chodził " i nie chodzi
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 810 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-10, 09:58
Malami
Źle wygląda do pantofli.
Czytałam z Dominikiem fora internetowe i padło pytanie "jak rozpoznać, że kobieta szczytuje" No i nasza rozmowa:
Ja: znowu kojeny temat o szczytowaniu kobiet.
On: te dzieci na tym forum maja downa.
Ja ( czytam komentarze - jak rozpoznać szczytowanie kobiety): "rumieni się" "nie śpi" "nie je" "nie sra''
On: kurde! ma zatwardzenie! lewatywa potrzebna do szcześcia!
Albo jak gadał z jakimś kolesiem na gadu i on tak znienacka do niego: Dalej nic?
I komentarz moje małża: "kurde, co ma znaczyc to pytanie; Dalej nic? A co ja jestem. Oferta matrymonialna? Zachodzę w ciążę? Mam zatwardzenie?"
To tylko dwa, które zapamiętałam, ale było jeszcze kilka.
Jak sobie przypomnę to wpiszę.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-10, 17:08
Charlie.C, uwierz, możliwe. z 10 razy sie najpierw przebiera, ubiera, przymierza, poprawia włoski i tak w kołko
Jak szliśmy rodzić, to mówię, do niego, załóż sobie jakaś koszulke polo czy t-s z krótkim rękawkiem, bo na pewno będzie gorąco, ale nie, UWAGA poszedł w koszuli z kołnierzykiem i sweterku, elegancko jak zawsze, bo przecież córke będzie witał na świecie
Oj ubaw mam z tym moim kochanym strojnisiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum