Moja już popróbowała jarzynowej z Bobovita i brokułowej, jadła aż uszy się jej trzęsły .Wczoraj dałam jej jarzynowej z Hippa. Nie chciała jej jeść.Płakała i krzywiła się. Zupka ta jest z pewnością gęstsza od Bobovity i za dużo według mnie było w niej kalafiora.
Dzisiaj podam Basi zupkę z ziemniaczkami i szpinakiem. Sama jestem ciekawa reakcji . Dam znać.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 774 dni temu Posty: 1702 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-30, 20:50
My próbowaliśmy jarzynowej z Gerbera - nie podchodziła jej zbytnio. Ale za to ziemniaczki z dynią z Hippa rewelacja - dziś wszamała cały słoik. Jutro wracamy do jarzynowej z Gerbera i zobaczymy. mamy w planach też marchewkę z ziemniakami z Hippa ale boję się, że małą zatwardzi, bo nadal ma problem z kupami i nie chcę jej dawać nic zaklejającego.
Deserków jeszcze nie dawałam. Boję się, ale chcemy zacząć od poniedziałku od samego jabłuszka
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-30, 21:02
U nas najbardziej podchodziły słoiczki Hippa i obowiązkowo bez ziemniaków
Ulubiony to dynia z indykiem (po5tym mcu) do dziś czasami podaje i bardzo chętnie je.
teraz już praktycznie je tylko gotowane, ze słoiczków czasami jeszcze rybka i spagetti
ja początkowo używałam więcej gotowców ale takie rzeczy jak ziemniaczki, jabłuszko czy proste zupki robiłam sama, słoiki poszły w odstawkę w okolicach roczku;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum