Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-31, 20:26 dekoracje
jakie akcenty sprawiają, że Wasze mieszkanka stają się przytulniejsze, oryginalne, przytulne?
Jakie macie pomysły na "dekory" salonów, kuchni, sypialni, łazienek, toalet...
Pokazujcie, podpowiadajcie
Ja zacznę
moje kwiatki, oprócz nich posiadam tylko cebule, która aktualnie posiada 2 listki....
Lubie świeczki, żeby urozmaicić nudny świecznik:
no i jeszcze jedna moja propozycja, lampka lawa, dość popularna, dość kiczowata uważam, ale mimo wszystko uwielbiam ją
tutaj rozgrzana i świecąca, niestety zdjęcie nie oddaje tego klimatu
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-02-01, 12:22
malami napisał/a:
no i jeszcze jedna moja propozycja, lampka lawa, dość popularna, dość kiczowata uważam, ale mimo wszystko uwielbiam ją
tutaj rozgrzana i świecąca, niestety zdjęcie nie oddaje t
podobno się nagrzewa i można się oparzyć? Widzę że też masz czerwień na ścianach?
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 870 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-02, 13:54
Właśnie wyciągnęłam (schowaną przed Zosiem, bo jednak toto mniej stabilne od zwykłych lamp) naszą glut-lampę - kolorystyka taka sama Daje przyjemne światło, fajne do wstawania w nocy do dziecka.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nie wiem czy nie za jasne te doniczki - masz w kuchni dużo bieli, dużo jasności, myslę ze klimat wiejski lepiej oddałyby doniczki w kolorze ceglastym, wiesz takie jak wypalane naczynia
a i obrus moim zdaniem byłby strzałem w 10.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 493 dni temu Posty: 2378
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-22, 13:29
a ten dzbanek? do niego bym lawende zamówiła ??? poszukam jeszcze kolorowych doniczek ale obawiam się że jak walne na okno kwiaciaste zasłony to kolorowe doniczki sie pogryzą.
Wysle Ci duzo fajnych sklepów
110223184648671.jpg
Plik ściągnięto 269 raz(y) 11,42 KB
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Luka, coś takiego Ustawiłabym je przy dwóch ścianach My mamy fajnego stolarza w familii, więc takie zabawy drzewem zlecilibyśmy jemu Do tego jeszcze drewniane masywne krzesła i jak dla mnie miodzio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum