Wysłany: 2010-10-26, 13:19 Denerwujace zachowanie ludzi
Nie mowa o cechach charakteru, tylko o czynnosciach, gestach...
Dzis w tvn mowili o oblizywaniu palcow podczas przygotowywania dan. Natchnelo mnie do zalozenia tematu W sumie to oblizywanie tez mnie denerwuje. Wydaje sie niehigieniczne.
Jak ktos gotuje, i sprawdza lyzka np. zupe, po czym dalej ta sama lyzka miesza. Ja biore zawsze nowa.
Gwizdanie
Mlaskanie przy jedzieniu
Odnosnie jedzenia;) probowanie dania, i zachwycanie sie nim z pelnymi ustami, tak jak to robi Maklowicz
wymawianie yyy co drugie slowo
czeste przelykanie sliny, takie pauzy podczas mowienia rozpraszaja sluchajecego, moze jest jakas tego przyczyna
nie wlaczanie kierunkowskazow przez innych kierujacych na rondach!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1390 dni temu Posty: 2064
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Ula i Ala
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-26, 13:23
madzia napisał/a:
Mlaskanie przy jedzieniu
nienawidzę
mnie strasznie denerwuje jak
- jak ktoś pluje pod swoje nogi fuj (przeważnie młodzi chłopcy)
- obgryzanie paznokci jak i skórek
- charczenie starszych
- jak ktoś gada z pełną buzią
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 810 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-26, 15:35
asia21_87 napisał/a:
- jak ktoś pluje pod swoje nogi fuj (przeważnie młodzi chłopcy)
(..)
- charczenie starszych
- jak ktoś gada z pełną buzią
Dokładnie to samo.
Wkurza mnie nie opuszczanie deski w toalecie, ale to mogę znieść.
Dłubanie w nosi. Fuj!
Dziewczyny, która tak noszą spodnie, że im pół tyłka widać i pasek od stringów.
Jak już tak mam o jedzeniu nawiązać to:
spróbowanie czegoś, a potem wypluwanie na talerz. Fuj!
No i w większości to co powiedziałyście.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
nie zatykanie ust przy kichaniu czy kasłaniu egoizm w parkowaniu samochodu, jak widzę, że gdyby nie jakiś palant to spokojnie weszlo by jeszcze 1 albo i 2 auta to ma ochotę porysować mu karoserię plujący faceci ble
faceci nie myjący rąk po skorzystaniu z toalety generalnie braki w higienie osobistej mnie rażą
nie zamykanie po sobie drzwi w miejscach publicznych
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2010-12-13, 18:34
Kolejki w supermarketach (15 kas a 3 czynne)
Głupich Ekspedientek w sklepach (czy to bawełna? no niewiem!)
Jak ktoś mi wchodzić do chałupy w butach ze śniegiem(kurier,pani co spisuje wodę normanlie świnie)
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-14, 22:31
słoneczko07 napisał/a:
Drita napisał/a:
Ja nikogo juz nie przepuszczam!
nawet kobiety w ciąży lub z dzieckiem/ dziećmi na ręku
jak ktoś chce tylko o coś zapytać, toproponuję, żeby wszedł ze mną, samej, -ego nie wpuszczam nigdy!!!
madzia napisał/a:
nie wlaczanie kierunkowskazow przez innych kierujacych na rondach!!
ale po co mają włączac jak "oni wiedzą gdzie jadą" tak mi kiedyś koleś na skrzyżowaniu odpowiedziął, bo mi zajechał droge i na skrzyzowaniu się wpasowałam na pasie kolo niego, otwieram okno i pytam, po co mu kierunki, jak i tak nie używa, a on mi na to : ale ja wiem gdzie jade, więc po co
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 633 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-15, 10:35
Najbardziej w ludziach denerwuje mnie to że za bardzo rozpuszczają swoje dzieci a najgorsze że te biedne dzieciaczki są puszyste i to jest wyłącznie wina rodziców którzy na to pozwalają palenie mnie wręcz dobija obgadywanie , plotki itp.
Informacje: Dołączyła 576 dni temu Posty: 36 Skąd: Poznań
Profil:
Wysłany: 2011-02-15, 11:37
a mnie wkurzają :
*moi sąsiedzi palący na balkonie ( skoro palą na balkonie nie chca mieć smrodu w mieszkaniu, a ja musze choć nie pale ),
* ludzie nie ustepujący w autobusach itp miejsca starszym ludziom i kobietom w ciaży,
* zaczepki cwaniaczków zarówno dziewczyn jak i chłopców,
* ludzi przeklinajcych jak szewc
*nieustające imprezy u sąsiada i brak szacunku dla innych sąsiadów ( z wystarczy o 1-2 wyłaczyć basy , lekko ściszyć muzyke i nie drzec sie po pijaku na klatce schodowej ),
* brak szacunku dla zwierząt,
ehh ....alez ja jestem nerwowa heheheehe
nawet kobiet w ciąży i z dziećmi na ręku:) mnie tez nikt nie przepuszcza:) jeszcze denerwuja mnie babcie w autobusach ktore gadaja ze mlodziez niewychowana bo nie ustepuje miejsca itd no a jak juz maja te wolne miejsce to sadzaja na nim wnuczka albo torby z zakupami:) takim nie schodze a jak widze ze jest pelen autobus i miejsce wolne a na tym miejscu czyjes zakupy to sciagam i siadam:) po chamsku:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum