Rozumiem, ze pytasz o okolice bikini.
Goliłam się cały czas, łatwo nie było ale do samego końca dawałam radę. Do skracania włosów kupiłam sobie trymer, a resztę na czuja i z lusterkiem
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-01-18, 21:07
Używam kremu do depilacji miejsc bikini i to tylko przed wizytą u lekarza a później z lenistwa już mi się niechce wiem że to tak nie za bardzo higienicznie ale ja się wydepiluje tym kremem to 1,5 tygodnia z bani mam. Gorzej jest z nogami hehe tu juz wchodzi gimnastyka ale 1 na tydzień (maszynką) i nie wyglądam jak mamut
Ja albo sie golę albo chodzę na wosk do kosmetyczki. No i teraz zastanawiam się, czy wytrzymam wosk? Boli jak diabli . Zrobiłam sie strasznie delikatna i mam straszne opory.... Zresztą, nawet nie wiem czy teraz można wyrywać sie woskiem?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-01-18, 21:32
U mnie krem to działa na 5:) a po zatym nie wiele mam wyjść bo maszynki na bikini nie mogę używać bo później chodzę i się cocham jak głupia po psiutce heheh i wyskakują nie estetyczne krosty i wogule bleee
Chodziłam do kosmetyczki na woskowanie. Teraz się golę i to jest straszne. Włoski szybko odrastają, a nogi są nieprerzyjemne w dotyku. Czytałam,że w ciąży nie powinno się depilować woskiem. Już sama nie wiem co mam robić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum