Informacje: Dołączyła 274 dni temu Posty: 171 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Joanna
Im. dziecka: LENKA
Wysłany: 2011-10-08, 09:53
lady_read, nie wiem co napisać ... mogę tylko powiedzieć ŻYJ! bo choć jest teraz przed Tobą najtrudniejsze doświadczenie życia to warto walczyć...
zresztą wszystko co się powie i napisze w takiej sytuacji brzmi banalnie...
Wracaj jak najszybciej do zdrowia i do nas. Będę czekać na dobre wieści. Tylko na dobre, bo wierzę, że skoro tylu ludziom udało się taką walkę wygrać, to Tobie też się uda. Trzymam kciuki
_________________ 22.10.2010 godz.10:20 53 cm 3000g
Mama aniołka 19.02.2009 (*)
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 493 dni temu Posty: 2378
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-10-08, 12:34
Tri, Ty mówisz o zupełnie innym sposobie leczenia niż ja... Bombą nazywają chemioterapię w tym szpitalu. Nazwę zapomniałam dokładną. Niestety ten temat też znam dobrze. Również jestem obciążona genetycznie. Brr...
lady_read, nie poddawaj się,musisz byc silna! moja mama od 2 lat walczy z rakiem(ma 40 lat) i ma nowotwór złośliwy ale jest optymistką i wiem że dzięki temu podejściu jest w stanie pokonac raka!
super wiadomość.
To co teraz przygotowują się do ślubu?
Pozdrów ją ode mnie również
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum