Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 618 dni temu Posty: 28 Skąd: warszawa
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Maryś
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-24, 16:01 dieta mamy karmiącej
co jecie, jeżi Wasze dzieci mają stwierdzoną skazę białkową czy inną alergię?
Bo ja jadę na kleiku ryżowym ostatnio, ale przecież muszę dawać córci wartościowy pokarm.
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2009-05-27, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 730 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-24, 17:36
Kami25mój synek mial skaze bialkowa kiedy jego karmilam piersia nie moglam jesc wolowiny cieleciny ryba strasznie uczula Te informacje mialam od lekarza pediatry bardzo dobrego Mozesz jesc indyka,krolika rzadko kurczaczka i chuda wieprzowine.wiadomo ze musisz uwazac na owoce szczegolnie te cytrusowe nie wrzucaj przypadkiem do zup selera bo tez bardzo uczula wszystko to juz przerabialam i wiem jakie to bylo trudne duzo wyrzeczen ale dla dobra dziecka dlugo nie karmilam piersia maly byl pozniej na odpowiednich mlekach stosowanych przy alergiach :-|pozdrawiam
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 730 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-09, 08:56
Dokladnie ryba ma duzo skladnikow odzywczych ale trzeba uwazac z jedzeniem jej kiedy jest sie w ciązy lub sie dziecko karmi poniewaz jak pisalam wczesniej )bardzo uczula
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 754 dni temu Posty: 1100
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-19, 19:48
mi tez jak na razie niexle idzie, jem prawie normalnie- mąż się przejmuje bardziej niż ja że mały będzie miał problemy, a ja wychodzę z założenia, że im normalniej jem tym zdrowiej i bogaciej dla malucha i powiem wam w sekrecie, że wczoraj był kawał tortu z bitą śmietaną, bo siostra urodzinki miała a dziś co... mały wcinał mleko aż się uszy trzęsły i jest ok
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 730 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-31, 16:16
ojej KaMi25, dlaczego tak?
ja jem praktycznie wszystko na co mam ochote teraz karmiac , tak samo bylo w ciazy...ograniczam tylko slodycze , no i zero alkoholu oczywiscie. dlaczego taka surowa diete masz?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum