Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-13, 20:32
a ja sciagałam z czarnego do ciemnego blądu i za pierwszym razem zeszło włosy było wporzo
wiem, wiem, miałm sie pokazać ale teraz to już mam odrost i musze umalować, potem na pewno pokażę
a to zazdroszcze bo tez tak chciałam alemusze jeszcze poczekac
Zdziwiłam się że tylko tyle Ci rozjaśniło
Ja długo na czarno farbowałam i od 4razu mi rozjaśniło że mogłam nawet blond robić
Ale ładny masz kolorek
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-18, 20:52
no więc tak
jako, ze święta za pasem, stwierdziłam, ze wizyte u fryzjera odstawie na przyszły miesiąc a w tym umaluje sama
Kupiłam palety, ta piankę, nowość, no i w promocyjnej cenie była za 18zł z groszami
Owszem, nakłada sie rewelacyjnie! Szybko i równo, potem nalezy wmasowac jak szampon i po kłopocie
Tyle, ze kupiłam średni blond, trzymalam 15min z zalecanych 30 i mam na głowie brąż, nawet ciemny.
Nie powiem, podoba mi się, ale za 2 tyg jak już będzie odrost będzie mi się mniej podobac...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 207 dni temu Posty: 342
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-12-18, 21:04
malami, w drogerii dzis sie przygladalam tej farbie, powiem ci ze ciekawie wyglada. A co do farb Palet to chwalisz sobie ?? Bo moja fryzjerka mowila, ze mocna ale najbardziej włoay niszczy a ja szukam ciekawego blondu i wlasnie Palet-y maja 1 taka.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-18, 21:29
melcia, fryzjerzy nie polecają paletty, ja kupiłam pierwszy raz, skusiła mnie forma, bo naprawde jest genialna
kochanie1305199, eee dobrze będzie, najpierw położe pasemka, potem drugi raz, a potem fajną jasną farbke i będzie gitara
Ja siebie lubię w ciemnych włosach, lepiej mi jest, tyle, ze te siwuchy....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-16, 19:07
Fajnie wyszedł ale miałaś wczesniej bląd, tak? Ja tej farbki uzyłam kolor taki ciemny bląd a wyszedł mi ciemny brąz jak zwykle chociaż ogólnie słyszałam wiele dobrych opinii o niej
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 772 dni temu Posty: 304 Skąd: pomorskie
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dominik i Filip
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-16, 22:59
Tak lekko rozjasnione.
Teraz patrze na zdjecie i rzeczywistosci mam inny kolor,zrobie w dzien zdjecie bedzie lepiej widac. Ja mam zywa ruda marchewe
Ewelcia fyzjerka mi powiedziala ze kazdy ciemny blond zrobi sie brazem,sama tez tak mialam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum