Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-05-14, 09:28 Dobra farba do włosów
Pisząc na pogaduchach o siwulcach naszła mnie myśl że może wy używacie jakieś dobrej farby do włosów która pokryje siwe Więc się was pytam jaka farba najlepsza ? co polecacie ? a co odradzacie? Bo ja już sama nie wiem
Loreal Excellence uzywam od kiedy przestalam byc blondynka. Nie niszyczy mi wlosow, a w dodatku ma w zestawie super odzywke, ktora uzywam bez splukiwania, tylko odrobine rozcieram w rekach i starcza na dlugo. Jesli ktos farbuje czesto wlosy, to radze zainwestowac w na pradwe dobre firmy lub salony.
Ostatnio tez chyba Syoss wypuscil na rynek farby. Ponoc firma dobra.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-14, 14:46
Ja generalnie tez za Lorealem Kilka razy uzywalam tej, co Madzia, pozniej Casting i moge je smialo polecic, wlosy sa po nich lsniace, i nie smierdza (np. po Garnierze umyte wlosy mialy dziwny zapach)
madzia napisał/a:
Ostatnio tez chyba Syoss wypuscil na rynek farby. Ponoc firma dobra
sama nie mam doswiadczen, ale kuzynka fryzjerka ich uzywa robiac komus wlosy wiec chyba sa w porzadku
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-16, 13:53
zgadzam się, często farbuję włosy i jak do tej pory najlepsze są z Loreal, ostatnio miałam tą nową w piance, bardzo łatwo się nakłada a i moja teściowa tez tymi farbuje i swietnie pokrywają siwe włosy
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1636 dni temu Posty: 4536
Profil:
Wysłany: 2011-05-17, 22:44
swojego czasu używałam garniera, byłam zadowolona.
niedługo pewnie powrócę do farbowania, bo mnie do czarnego ciągnie kusi mnie syoss, bo szampony i odżywki ma rewelacyjne.
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-19, 09:39
no cóż ja obstaje przy palette, fakt sa odcienie ktore strasznie niszczą włosy ale akurat ostatnio przezuciłam sie na ciemny blond (wszystkim oprócz M. się bardziej podobam ) więc jest ok, bez amoniaku itp. dobre są tez welli i loreala
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 742 dni temu Posty: 1448
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-19, 09:44
Ja bardzo lubiłam L'Oreala, ale zauważyłam, że kolorek dość szybko płowieje (zwłaszcza te intensywne miedziane itp.), z to włosy są piękne, błyszczące i mięciutkie. Z to Wella i Londa mają bardziej trwałe kolory, ale trochę bardziej niszczą włosy.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 633 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-09, 17:13
Powiem wam że mój D. ostatnio się na ciemny brąz zafarbował i to chyba było Pantem o ile dobrze napisałam i to było na początku czerwca maja coś takiego i do dziś dany kolorek się trzyma a sam się zafarbował Ja to zamierzam pasemka sobie zrobić a co jak szaleć to szaleć w końcu coś trzeba w sobie zmienić
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1495 dni temu Posty: 3058 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-09, 18:17
Motylku a ja dostałam ten wellaton w piance gratis do testowania.
Jak dla mnie porażka. Kolor prawie niewidoczny, uczuliła mnie ta farba i aplikacja jak dla mnie była beznadziejna.
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum