Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1495 dni temu Posty: 3058 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-19, 16:15
Madź napisał/a:
A kubki kosztują tylko 6,50 i można je od dzisiaj dostać w Kauflandzie
O przystępna cena nawet. Szkoda, że ja kauflandu nie mam w pobliżu...
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 633 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-19, 16:21
A u nas to nic nie będzie .. Od strony mojej mamusi mam babcie ale ona ma mnie szeroko w więc jej dawać nic na siłę nie będe jak sama o mnie nie pamięta Grzesia dziadek a mój tata daleko mieszka więc na pewno razem narysujemy dla jego prababci laurkę jaki dla jego dziadka
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-19, 19:18
Laurel napisał/a:
dla babci - szampan, dla dziadka - ptasie mleczko
a nie na odwrót? hehe żartuję
Ja jutro kupię babciom takie miniróżyczki w doniczkach i do tego jakieś ozdóbki- serduszka itp które można wbić koło kwiatka, a dla dziadków kubki, no i poszukam jakiś laurek-czasem można kupić ręcznie robione, a jak nie to zrobie sama. Piszę oczywiście o babciach i dziadziach Martynki Ja mam jeszcze dziadzia i babcię ale to jutro na szybko coś pomyślę.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-19, 20:25
U nas kubki były w zeszlym roku na pierwsze święto dziadków
W tym roku symbolicznie, kilka rodzajów cukiereczków w ladnej torebeczce prezentowej, Olenija wręczy sama.
A nam została jedna babcia, dostenie jej się oczywiście-ptasie mleczko
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1636 dni temu Posty: 4536
Profil:
Wysłany: 2012-01-19, 21:44
ja już pisałam na pogaduchach, że u nas będą kalendarze z fotkami Krzysia. były już takie 2 lata temu, ale i jedni i drudzy lubią, to niech mają do tego dla babć po kwiatku ciętym, kartki z życzeniami jutro stworzymy z synkiem i chyba tyle. dziadkowie M. też odstaną w tym roku kalendarz, bo za Krzysiem są strasznie i na pewno się ucieszą dla babci M. zawieziemy może jakąś czekoladę.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-19, 21:51
kalendarze sa fajne, moja siostra dostała na gwiazdkę, my mamy, zamówiłabym teraz, ale co dam jakieś zdjęcia Nany teściom to żadne nie stoi tylko wszystko pochowane, więc nie będę ich na siłe uszczęśliwiać, a u moich rodziców to cała wystawka fotek
ja myślę, ze kalendarze to co roku mogą być grane, bo naprawdę świetny prezent
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-23, 15:56
o to tanio, może wykorzystam pomysł w przyszłości a ja zrobiłam laurki, pomalowałam małej rączkę różową farbką i odbiłam w środku, słodko to wygladało a dziadkowie zachwyceni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum