planujecie coś? kupujecie prezenty za dzieci czy może robicie coś z nimi własnoręcznie?
my mamy laurki i zdjęcia w ramkach, czasu niewiele zostało, więc chyba tak pozostanie...
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1488 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-19, 18:52
My też mamy w planie zdjęcia w ramkach . Ramki już są tylko czekam na zdjęcia z allegro . I nie wiem czy dojdą na czas . Do tego jakiś mały upominek i Dominikowa laurka
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 767 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-19, 18:57
My będziemy mieć jakieś laurki ze żłobka, bo ciocie dziś pytały, ile Zosia posiada babć i dziadków. Do tego Zosia coś domaluje... ja zwykle nie wyrobiłam się czasowo z fotoplakatem ze zdjęciami
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1313 dni temu Posty: 1825
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-01-20, 10:51
Dla swoich rodzicow kupilam od Dawidka prezenty praktyczne tzn. to co akurat im sie teraz przyda,a wiec dla mamy rekawiczki pod kolor nowej torebki,a tacie czapka i szalik; do tego planuje dac im jakas ladna kartke z Dawida podpisem - czytaj odciskiem raczki.
Tesciom natomiast kupilam "dziadkowe prezenty" tzn. dla babci czekoladki w drewianym pudelku z wygrawerowanym wierszykiem z tejze okazji,a dla dziadka kufel do piwa z napisem "dla najlepszego dziadka na swiecie".
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 4112
Profil:
Wysłany: 2011-01-14, 21:32
pamiętacie, że to już za tydzień?
nasi dziadkowie dostaną kufel z grawerką w stylu: dla super dziadka i znaczek supermana, a babcie szklankę z grawerem: dla super baby i babę jagę na śmiesznie w tym roku
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1313 dni temu Posty: 1825
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-01-14, 22:07
Madzia81 napisał/a:
grawerką w stylu: dla super dziadka
jeden z dziadkow dostal rok temu - jako,ze totalnie prezent olal w tym roku nie dostanie nic
Planowalam kalendarz dla moich rodzicow,ale juz chyba nie zdaze. Jako,ze jestesmy daleko to w tym roku beda chyba tylko kartki z zyczeniami i wlasnorecznym podpisem Dawidka
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 4112
Profil:
Wysłany: 2011-01-24, 22:29
oczywiście dziadkowie zadowoleni kupiłam jeszcze kartki, ułożyłam indywidualne wierszyki z życzeniami, Krzysio strzelił autografa, tak więc wszystko cacy
pradziadkowie Małego (dziadkowie M) dostali słodkości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum