Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 877 dni temu Posty: 135 Skąd: okolice Krakowa
Profil: Imię: Gosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-05, 09:19
Madzia ale mi pomysł podsunęłaś!! Mój teść też uwielbia lampki naftowe, ma ich całą kolekcję. Nie dostanie ich w dzień jego święta,tylko później, bo go nie będzie, ale liczy się pamięć.
Mój synem przygotuje tatusiowi koszulkę ze swoim zdjęciem i karteczkę z napisem tata Oczywiście karteczkę przygotujemy wspólnie, bo dzidzior jeszcze sobie sam nie poradzi
_________________ W dniu, w którym nauczysz dziecko słowa ptak, przestaje ono na zawsze widzieć ptaka
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1160 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-15, 14:47
My z Majką zaszaleliśmy, ponieważ tatuś się popisał na dzień Matki, my kupiłyśmy mu zegarek. Chciałam, żeby to było coś co będzie miał przy sobie i takie jakieś wyjątkowe na to pierwsze święto.
Czy ja wiem... To już chyba lepiej koszulka ze zdjęciem o której pisałaś, takie rzeczy są tanie, a przyjemność dla tatusia będzie zapewne ogromna. Nie wiadomo co wyszło by z mazania dziecka i za którym razem będzie to dobrze wyglądało.
Takie rzeczy wcale nie są drogie, więc czemu nie. Zobacz <link usuniety> produkty, w necie jest tego o wiele więcej. Mazanie to chyba rzeczywiście kiepski pomysł, na pewno nie byłaby to koszulka, którą później można założyć. Kamyczek - zegarek fajny prezent, ale bardzo kosztowny no i nie ma żadnego motywu z dziećmi
Nie linkujemy na forum.
_________________ W dniu, w którym nauczysz dziecko słowa ptak, przestaje ono na zawsze widzieć ptaka
Ostatnio zmieniony przez madzia 2010-06-16, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum