Na wariackich papierach, ale się udało. reklama przesłał mi ją w zasadzie z dnia na dzień, tak więc dzień ojca można zaliczyć do udanych. Następnym razem muszę wcześniej zacząć to załatwiać, bo aż głupio normalnie...
juz jakis czas temu zalatywalo reklama ; )
_________________ W dniu, w którym nauczysz dziecko słowa ptak, przestaje ono na zawsze widzieć ptaka
Ostatnio zmieniony przez madzia 2010-06-25, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 842 dni temu Posty: 2549 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-19, 07:51
ja na dzien mamy nie dostałam nic ale małż dostanie coś na pewno, ja nie taka kubek taty dostał na urodziny od córci, a na dzięn ojca...nie mam zielonego pojęcie! Dziewczyny podrzućcie coś!
Mój mąż dostanie jakiś prezencik, może i trochę na wyrost - ale tatą już przecież jest.
Myslę, że jak dzidzia się pokaże na USG, to kupię mu jakiś drobiazg związany z płcią i tak mu powiem co tam w brzuchu rośnie.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1640 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-06-20, 07:23
mój dostał najpierw kubek tatowy, w tamtym roku - koszulkę z nadrukiem zajefajny tata, w tym roku bardzo praktycznie będzie - dostanie nową poduszkę, bo stęka i stęka, że jego to już placek jak coś wpadnie mi w oko to dorzucę jakiś gadżet typowy dla tego święta.
dla taty będzie roślinka na działkę, dla teścia prawdopodobnie lampa solarna na ogródek.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 637 dni temu Posty: 3520 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-21, 14:20
Ja to zazwyzaj dzwonię do swojego taty i składam mu życzenia z okazji Dnia Ojca mój tata daleko mieszka a my teraz czasu nie mamy aby tyle kilometrów się tłuc ... w końcu liczy się pamięć Mój synek namalował dla mojego D. laurkę i napisał " Kocham cię tatao" mój kochany synek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum