Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1314 dni temu Posty: 1829
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-06-19, 09:59 Dzien Ojca - 23.06
No wiec moje panie za kilka dni Dzien tatusiow.
Czy zamierzacie w jakis szczegolny sposob uczcic ten dzien?
Szykujecie jakies niespodzianki w imieniu swoich pociech?
No i czy pamietacie o swoich tatusiach?
Jako,ze moj maz w 100% jeszcze tata nie jest, to jego w tym roku jeszcze to swieto nie dotyczy,a dla mojego tatuska i dla tescia wyslalismy kartki z zyczeniami
u mnie jest na luzie bo dziewczyny zawsze wiedza co tata chce oczywiscie mowi im duzo wczesniej co by mu sie przydalo i to dostaje, a swojemu tradycyjnie jakas wode kupie bo sie w nich "lubuje", tesciowi moge jedynie zapalic znicz.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2009-06-19, 20:34
ja pamiętam
mężuś będzie obchodził pierwszy raz Dzień Ojca. myślę, że kupię jakiś słodki kubek z napisem: "Kocham mojego tatę", albo "Mój tata jest najlepszy" czy coś w tym stylu, symboliczny buziaczek od Krzysia i styknie
mój tata dostanie zapewne jakieś kosmetyki, no, chyba, że złoży specjalne zamówienie
a teściu w tym roku dostanie tylko smsa z życzeniami, bo wyjechali dzisiaj do Chorwacji na urlop.
Profil:
Wysłany: 2009-06-20, 15:49
:) napisał/a:
albo jakis podkoszulek z napisem, albo ze zdjęciem
no, też fajna sprawa tylko na zamówienie w necie już za późno, a u nas na miejscu w mieście to też tego nie zrobią za jeden dzień, więc pomysł do wykorzystania za rok
póki co nawet kubka nie udało mi się kupić, ale mam jeszcze poniedziałek.
dla taty mam jednak nie kosmetyki, a dużą zapachową czekoladową świeczkę, będzie zadowolony
Jako mama muszę zadbać o ty, by nasz maluch kupił tacie prezent na dzień ojca
Oczywiście chodzi o coś symbolicznego, wzruszającego, za kilkadziesiąt złotych maksymalnie, tak by mężowi zrobiło się miło. Co proponujecie?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 749 dni temu Posty: 433 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-04, 16:56
no i okazuje się że najprawdopodobniej R. już będzie miał w tym roku święto też myślałam o jakimś małym prezencie ale zobaczymy bo możemy właśnie wychodzić jakoś ze szpitala więc nie wiem czy będę mieć czas na coś i może prezentem będą same narodziny w tym roku
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 877 dni temu Posty: 135 Skąd: okolice Krakowa
Profil: Imię: Gosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-04, 17:39
ja jeszcze nie wiem co kupię mojemu tacie, może jakieś perfumy, albo okulary przeciwsłoneczne, bo czy zima czy lato, tata w okularach jeździ , a stare mu już wnuczek porozkręcał . Dla teścia będzie sms z życzeniami. A dla mojego męża- może kopniak z brzucha .
Profil:
Wysłany: 2010-06-04, 19:54
dla taty prezent już mam - dwie lampki naftowe - zbiera, uwielbia i się nimi zachwyca
dla teścia - pewnie jakiś kosmetyk - do ciała albo do samochodu
największy problem mam z M. bo jeszcze nie mam pomysłu. kubek "tatowy" dostał w ubiegłym roku. muszę popatrzyć na te koszulki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum