Wysłany: 2010-03-04, 23:16 Festiwal Czerwonej Szminki
Dziewczyny jak dla mnie interesująca nazwa a jutro idę sprawdzić cóż to ciekawego. Psiapsiuła dziś do mnie dzwoniła i pochwaliła się, że wyhaczyła cudo szmineczkę w dobrej cenie (makeup) Mąż zostaje z Niunią a ja idę do Super Pharm buszować w regałach. Może coś wiecie na ten temat?
W zeszlym roku superpharm tez mialo taka akcje , obejmowala ona wszystkie szminki i blyszczyki ok 25% taniej. Naprawde mozna bylo wyhaczyc fajne produkty za niewielka cene, ja tam wolalabym promocje na kremy, bo juz mi sie powolutku koncza
Kalina Gość
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-03-06, 20:24
Ja od dwóch lat kupuję kolorowe cuda na tej promocji To świetna akcja, sama nazwa jest tak smakowita, że nie mogę się powstrzymać. Jutro umówiłam się z koleżankami na obiad i szminkowe zakupy A z tymi kremami to też 25%?
:) Gość
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-03-06, 21:17
o matko, jaka smakowita reklama, skusić sie czy nie?
Skusić się małe zakupy na wiosnę zawsze w dobry humor wprawiają. Reklama reklamą a Olce podziękowałam bo takiej dobrej pomadki już dawno nie miałam. Ja tam uważam, że warto takie akcje w eter puszczać, jak ktoś chce lub potrzebuje to skorzysta.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum