REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Festiwal Czerwonej Szminki
Autor Wiadomość
kaczka
Gość

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-04, 23:16   Festiwal Czerwonej Szminki

Dziewczyny jak dla mnie interesująca nazwa a jutro idę sprawdzić cóż to ciekawego. Psiapsiuła dziś do mnie dzwoniła i pochwaliła się, że wyhaczyła cudo szmineczkę w dobrej cenie (makeup) Mąż zostaje z Niunią a ja idę do Super Pharm buszować w regałach. Może coś wiecie na ten temat?

Kicia! 

Informacje:
Dołączyła 178 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-03-06, 12:50   

W zeszlym roku superpharm tez mialo taka akcje :) , obejmowala ona wszystkie szminki i blyszczyki ok 25% taniej. Naprawde mozna bylo wyhaczyc fajne produkty za niewielka cene, ja tam wolalabym promocje na kremy, bo juz mi sie powolutku koncza :)

Kalina
Gość

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-06, 20:24   

Ja od dwóch lat kupuję kolorowe cuda na tej promocji :) To świetna akcja, sama nazwa jest tak smakowita, że nie mogę się powstrzymać. Jutro umówiłam się z koleżankami na obiad i szminkowe zakupy :) A z tymi kremami to też 25%?

:)
Gość

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-06, 21:17   

o matko, jaka smakowita reklama, skusić sie czy nie?

kaczka 

Informacje:
Dołączyła 177 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-03-26, 21:36   

Skusić się ;-) małe zakupy na wiosnę zawsze w dobry humor wprawiają. Reklama reklamą a Olce podziękowałam bo takiej dobrej pomadki już dawno nie miałam. Ja tam uważam, że warto takie akcje w eter puszczać, jak ktoś chce lub potrzebuje to skorzysta.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach