Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1591 dni temu Posty: 2962 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-15, 20:54 Fotografia
Jako że temat nam się rozwinął o aparatach to postanowiłam otworzyć taki tutaj .
Ja bardzo lubię robić zdjęcia - przeważnie dzieciakom ale zdarzają się też kwiaty czy zachody słońca . Jak znajdę zdjęcia to wstawię .
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1591 dni temu Posty: 2962 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-16, 13:05
A ja się przyznam że mam wielkiego lenia . Kupiliśmy Olympusa i obiecałam sobie że nauczę się go porządnie obsługiwać . Aparat ma 1,5 roku a ja nawet połowy instrukcji nie przeczytałam Jak mi potrzeba szybko zrobić zdjęcie to ustawiam na automat albo portret . Ale teraz zima przyjdzie to może w końcu się nauczę obsługi .
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-25, 09:01
Ja też uwielbiam robić zdjęcia Szczególnie fotografować lubię naturę lub zwykłe rzeczy od innej strony Jak będzie dzidzi to na pewno ono bedzie motywem przewodnim
Zawsze robilismy fotki zwykla cyfrowka, siostra nam popsula wiec kupilismy sobie juz taka lepsza, Lumixa z jakimiś bajerami typu rozmazane tło lub zdjęcia zachodu słońca
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-29, 10:21
kashira a możesz podać model tego Lumixa? Jesteś z niego zadowolona? Może wrzuciła byś jakieś fotki?
Ja pomalutku przymierzam się do zakupu aparatu i nie wiem na co się zdecydować- droższy i lepszy kompaktowy, czy lustrzankę ( oczywiście nie taką za 2 tys. tylko tańszą )<bezradny>
Jak będzie dzidzi to na pewno ono bedzie motywem przewodnim
Oj tak ja poczatkowo jak wariatka, musialam miec aparat zawsze pod reka. W sumie na dzien dzisiejszy wiele sie w tej kwestii nie zmienilo
Moze mamy ten sam model? Ja od miesiaca tez mam Lumixa FZ38 i jest tyle opcji, ze nie potrafie sie polapac
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-20, 21:36
Teraz sprawdziłam i mam DMC-FS15, jest malutki i naprawde jestesmy zadowoleni. Ja tez jeszcze tak nie lapie sie w funkcjach, ale moj Ł. juz wyczail jak robic zdjecia swiecy czy zachodu slonca ewelcia1987, nam pan w sklepie doradzal, ze lepiej kupic dobra cyfrowke niz tania lustrzanke, bo tez rozgladalismy sie za takimi
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 493 dni temu Posty: 2378
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-04-15, 09:48
ja też bardzo lubię robic zdjęcia, jak gdzieś wyjeżdżamy to potem zwozimy ok 800 - 1000 zdjęć. Mój M się zawsze denerwuje, że tylko zaśmiecam komputer. Co do aparatu mamy lustrzankę Canona. Ale najbardziej lubię jak mi robią zdjęcia taki ze mnie PAWian
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 27 Skąd: EU
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-04-30, 12:50
Hej dziewczyny, my z mezem rowniez lubimy fotografie mamy lustrzanke profesjonalna nikona , troche obiektywow, lampe, blendy..itd.. (na kazde urodzinki ja dostaje kolejny ) bo jakos inne prezenty mnie nie ciesza), nie wyobrazamy sobie zycia bez fotografi.. jest tyle pieknych chwil w zyciu , ktore tak fajnie mozna zatrzymac, zapisac emocje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum