Moja Nelly ma juz 800 zdjec a dopiero 6 miesiecy bedzie miec ale to dziewczyny tak cykaja, ja zrobilam odcisk raczki i nozki juz jest na podkladzie tylko jeszcze ramke zrobie i gotowe i prowadze jej album taki do roczku wpisujac wszystkie najwazniejsze wydarzenia.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1287 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-28, 22:55
Patrys tez ma mnostwo , ja mam swira na punkcie zdjec, na przyklad ciagle sobie robie ( wiem choroba glowy po prostu ) , a teraz jak jest on , to z nim sesyjki
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1314 dni temu Posty: 1829
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-03-10, 21:31
a widzialyscie masy do robienia odlewow brzuszkow ciazowych?
super pamiatka moim zdaniem,tylko troche problemow z przechowywaniem,bo malo miejsca to nie zajmuje
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2009-03-14, 22:13
hehe ja dzis próbowała gipsowy odlew zrobić i kicha gips się zmarnował- mały tak zaciskał rączki i stopy jak mu odcisk robiłam że nic nie wyszło, no i gips w międzyczasie zastygł i nici....to nie taka prosta sprawa... o nic trzeba będzie jeszcze raz spróbować
Informacje: Dołączyła 1159 dni temu Posty: 123 Skąd: śląskie
Profil: Imię: KINGA
Im. dziecka: AMELIA
Nastrój:
Wysłany: 2009-03-16, 19:05
Zgadzam się a agą Amcia też ma odbicie rączki i stópki w serduszku z masy solnej. Do masy dodałam czerwonej plakatówki i serduszko zrobiło się różowe Jutro wrzucę fotkę.
Najprostszy przepis:
1 szkl. maki
1 szkl. soli
1/2 szkl. wody (mniej wiecej) ciasto musi byc dobrze wyrobione i miec konsystencje plasteliny. Suszymy w cieplym miejscu np. przy grzejniku.
Informacje: Dołączyła 1159 dni temu Posty: 123 Skąd: śląskie
Profil: Imię: KINGA
Im. dziecka: AMELIA
Nastrój:
Wysłany: 2009-03-17, 21:40
Nasz dzieło
Jedno serduszko nadpękniete, bo niestety niezdara ze mnie i mi spadło
Na Dzień Babci i Dzień Dziadka zrobiliśmy moim rodzicom takie serduszkowe prezenty z odbiciem rączki Amelki, tyle że z tyłu podkleiłam życzenia. Do przyklejenia papieru do masy solnej nie nadaje się jednak zwykły klej biurowy, tylko najlepszy jest wikol.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum