Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-04-07, 23:09
no ja tez mam tylko doslownie kilka zdjec z czasow jak bylam malutka i szkoda, no ale trudno. naszemu Macisiowi na pewno narobimy mnostwo kurcze zmobilizowalam sie do zrobienia tego albumu z historyjka i potem zdjeciami malego po przeczytaniu tego co sama wczesniej napisalam w tym temacie bo troszke mi sie zapomnilo.. niedlugo wyruszamy na zakuuuuupy
a ten pomysl z odcisnieciem nozem i raczek w serduszkach z masy solnej dla dziadkow to genialny pomysl - szkoda tylko ze my bedziemy musieli jeszcze poczekac bo dzien babci i dziadka juz byl.... ale moze z jakiejs innej okazji? albo bez okazji tez fajnie by bylo
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 992 dni temu Posty: 71
Profil: Imię: Marta
Im. dziecka: Martynka Michał
Nastrój:
Wysłany: 2009-07-25, 16:45
JA MAM
nazywa sie "od kołyski do mundurka " ...album prowadzila moja mama...sa przepisy ,i co mnie smieszy na mleko z jakiejsc mieszanki mleka i mąki....kiedys bylo jedno mleko,robilo sie samo...teraz jest tego Full i wiecznie albo alergie,kolki i zaparcia ...eh
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1288 dni temu Posty: 2007
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Ula i Ala
Nastrój:
Wysłany: 2009-08-18, 17:02
wow fajny temacik
dopiero go odkryłam
ja niestety również nie posiadam takiego albumu, mam tylko kilka fotkę jak byłam mała i to nie całkiem jako niemowlę
i myślę że czas założyć dla mojej małej taki album
madzia napisał/a:
Ale zamierzam prowadzic i to juz od chwili "dwoch kreseczek" :
testy zachowane, zdjecia z usg sa, nastepne beda zdjecia brzuszka, z kolejnego usg... no mysle, ze takie pamiatki to ma kazda z nas a do kupy pozbieram jak wszystko sie dobrze rozwiaze.
Takie pamiątki są naprawdę fajne, później można popatrzeć jak się wyglądało w przeszłości. Kiedyś nie było zdjęć usg, więc ja przynajmniej nie miałam okazji zobaczyć jak wyglądałam w brzuchu, ale chętnie bym zobaczyła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum