REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

gotowanie

Przesunięty przez: madzia
2011-02-03, 11:50
Tytuł: Fotosy,pamiątki
Autor Wiadomość
majeczka02 

Informacje:
Dołączyła 1531 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 19:41   Fotosy,pamiątki

Żałuję,żerodzice robili mi tak mało fotek kiedy byłam jeszcze niemowlęciem...To cudowna pamiątka. Postanowiłam sobie,ze jak doczekam się małej fasolki. To stworzę album z jej foteczkami. NP: pierwsza kąpiel w domu:) itd...czy wy Drogie mamy zatrzymujecie często czas na fotografiach...bo na pewno nie tylko ja mam taka obsesję:) Opowiedzcie jakie fotoski wy zrobiłyście i w jakich chwilach z waszą pociechą:)

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 1534 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 21:52   

Ja wogole uwielbiam zdjecia,robie je w kazdej sytuacji zawsze mam aparat przy sobie,niektorzy nawet mowi,ze jest to moja obsesja.
Mojej dzidzi robie zdjecia codziennie,jak zrobi fajna minke albo przy kapieli lub spontanicznie pstrykam.
I postanowilam ze w album wkleje np.1miesiac-wszystkie fotki z tego miesiaca potem 2miesiac i tak dalej.....kazdy album bedzie z innego miesiaca z pazdziernika mam juz 200fotek takze album musi byc spory ;-)

majeczka02 

Informacje:
Dołączyła 1531 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 22:03   

To pięknie:) miło kiedyś będzie siąść z nastolatką i obie pogawędzić sobie:) albo pokazać wnukam:)że mama też była dzieckiem;) Fotografie to cudowne pamiątki:-) A moze jeszcze chowasz jakieś rzeczy Twojej dzidzi np: tą bransoletkę ze szpitala :) jeszcze inni maja test ciażowy:)

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 1534 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 22:30   

Ja mialam dwa testy,ale przy przeprowadzce sie zgubily :-( mam odpadek pepowiny malego,branzoletke ze szpitala,odcisk stopek na kartce ze szpitala.
Sama odcisnelam stopki na gipsie i wisi na scianie :->
Bardzo chcialam odcisnac takze swoj brzuchol,ale tak sie ociagalam,ze w koncu urodzilam :-D

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 1534 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-04, 08:48   

zdjęcia to ja też uwielbiam :) do dzisiaj Mateuszowi pstrykamy najwięcej, a ma już 6 lat ;-) jak się urodził, to też ciągle lataliśmy koło niego z aparatem, hihi
zrobiłam mu taki albumik, że na początku powklejałam kartki z gratulacjami :mrgreen: później moje fotki z brzuszkiem, zniecierpliwionego tatusia, zdjęcia z usg, a później co miesiąc kilka z djęć z opisem czego w danym miesiącu się nauczył :) po roczku są karteczki z tej uroczystości ;-) później mam chyba 2 latka, 3 latka i teraz będę mu wklejać kolejno zdjęcia z przedszkola i szkoły :)

kasia1980 

Informacje:
Dołączyła 1533 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-04, 19:09   

ja też mam pełno zdjęć Niczki :) bransoletkę ze szpitala, test ciążowy :) a stópki i rączki mam odbite w masie solnej :)

Aneta 

Informacje:
Dołączyła 1489 dni temu

Profil:
Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-05-30, 14:16   

a ja biegam za moim dzieckiem z aparatem cały czas :-) Najładniejsze zdjęcia wywołuje i wsadzam w album . Reszta jest na płytkach :-)

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 1287 dni temu

Profil:
Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-07-31, 16:49   

Ja zaczelam juz taki szal zdjeciowy :) ciagle robie sobie zdjecia brzuszka zeby potem synkowi pokazac :) A jak sie urodzi bede robic zdjecia i nagrywac filmy pewnie non stop :) nawet takie na ktorych spi :-P

Olciiia 

Informacje:
Dołączyła 1288 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2008-08-02, 00:46   

alexa87, to swietny pomysl ;)
ja tak obserwuje ta moja kolezanke i ona z mezem kupili specjalnie nowy aparat dla malego ;) i ciagle go nagrywaja i robia fotki maja juz prawie pelny album a maly ma dopiero pol roku

ale jak on sie zmienil
dzisiaj go widzialam i jest taki wesoly :) ciagle sie usmiecha :) az milo popatrzec na takiego bobaska ;)

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 1287 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-08-02, 13:21   

Tak bo takie maluchy tak szybko rosna , z tygodnia na tydzien juz inaczej wygladaja :)
Slodkie sa takie maluchy :D Ah ja juz chce tego mojego :)

Olciiia 

Informacje:
Dołączyła 1288 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2008-08-03, 17:04   

alexa87 napisał/a:
Ah ja juz chce tego mojego
ale ci zazdroszcze :) ale w pozytywnym sensie ;) w sumie jestes w moim wieku i jeszcze do tego mamy takie samo imie i tak bardziej biore do siebie tyo co piszesz :P nie wiem dlaczego :P hehe

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 1287 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-08-03, 21:36   

Hehe no widzisz :) . Nie ma co zazdroscic , niedlugo sama pewnie bedziesz to przezywac :D

Olciiia 

Informacje:
Dołączyła 1288 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2008-08-03, 21:41   

alexa87, ehh bardzo by,m chciala ale to nie zalezy tylko ode mnie :P

mloda_mama 
mamusia :)

Informacje:
Dołączyła 1226 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
pijana

Wysłany: 2008-10-04, 11:11   

w temacie obok, o chrzcinach, majeczka02 dala pomysl na zakup kroniki rodzinnej i uwazam ze to genialny pomysl i zamierzam sobie taka nabyc. a skoro zamierzam nabyc to tym bardziej planuje robic zdjecia do niej i komentowac je :mrgreen: tak pomyslalam ze poczatek albumu moze rozpoczynac historyjka ze zdjeciami na ktorych bede ja i moj ukochany. historyjka bedzie sie opisywac ze 2 lata temu tatus i mamusia sie poznali :) potem ze byli bardzo szczesliwi itd no i w koncu okazalo sie ze z ich milosci powstalo nowe zycie :) no i pokrotce opisane miesiace zycia ale same + az w koncu pierwsze zdjecie bobaska i historyjka sie skonczy :) dalej beda zdjecia z zycia szczesliwej rodzinki i krotkie komentarzyki pod kazda focia. co myslicie? :-)

nie(d)oceniona 

Informacje:
Dołączyła 1215 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-11-18, 17:21   "album mojego dziecka"

Jakiś czas temu znalazłam w szafie książkę zatytuowaną jak w temacie. po przeglądnięciu stwierdziłam że jest skarbnicą wiedzy jeżeli chodzi o moje smarkate lata (m. in. dowiedziałam się ze od najmłodszych lat miałam ciągoty do autobusów... :lol: ).

Ostatnio znalazłam coś podobnego w księgarni ... czy wasze mamy prowadziły podobne albumy? czy wy macie cośtakiego dla waszych dzieci ? co o tym myślicie?

Odpowiedz do tematu