Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1531 dni temu Posty: 30 Skąd: Lubartów
Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 19:41 Fotosy,pamiątki
Żałuję,żerodzice robili mi tak mało fotek kiedy byłam jeszcze niemowlęciem...To cudowna pamiątka. Postanowiłam sobie,ze jak doczekam się małej fasolki. To stworzę album z jej foteczkami. NP: pierwsza kąpiel w domu:) itd...czy wy Drogie mamy zatrzymujecie często czas na fotografiach...bo na pewno nie tylko ja mam taka obsesję:) Opowiedzcie jakie fotoski wy zrobiłyście i w jakich chwilach z waszą pociechą:)
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 30 Skąd: Hamburg
Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 21:52
Ja wogole uwielbiam zdjecia,robie je w kazdej sytuacji zawsze mam aparat przy sobie,niektorzy nawet mowi,ze jest to moja obsesja.
Mojej dzidzi robie zdjecia codziennie,jak zrobi fajna minke albo przy kapieli lub spontanicznie pstrykam.
I postanowilam ze w album wkleje np.1miesiac-wszystkie fotki z tego miesiaca potem 2miesiac i tak dalej.....kazdy album bedzie z innego miesiaca z pazdziernika mam juz 200fotek takze album musi byc spory
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1531 dni temu Posty: 30 Skąd: Lubartów
Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 22:03
To pięknie:) miło kiedyś będzie siąść z nastolatką i obie pogawędzić sobie:) albo pokazać wnukam:)że mama też była dzieckiem;) Fotografie to cudowne pamiątki:-) A moze jeszcze chowasz jakieś rzeczy Twojej dzidzi np: tą bransoletkę ze szpitala jeszcze inni maja test ciażowy:)
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 30 Skąd: Hamburg
Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 22:30
Ja mialam dwa testy,ale przy przeprowadzce sie zgubily mam odpadek pepowiny malego,branzoletke ze szpitala,odcisk stopek na kartce ze szpitala.
Sama odcisnelam stopki na gipsie i wisi na scianie
Bardzo chcialam odcisnac takze swoj brzuchol,ale tak sie ociagalam,ze w koncu urodzilam
zdjęcia to ja też uwielbiam do dzisiaj Mateuszowi pstrykamy najwięcej, a ma już 6 lat jak się urodził, to też ciągle lataliśmy koło niego z aparatem, hihi
zrobiłam mu taki albumik, że na początku powklejałam kartki z gratulacjami później moje fotki z brzuszkiem, zniecierpliwionego tatusia, zdjęcia z usg, a później co miesiąc kilka z djęć z opisem czego w danym miesiącu się nauczył po roczku są karteczki z tej uroczystości później mam chyba 2 latka, 3 latka i teraz będę mu wklejać kolejno zdjęcia z przedszkola i szkoły
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1287 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-31, 16:49
Ja zaczelam juz taki szal zdjeciowy ciagle robie sobie zdjecia brzuszka zeby potem synkowi pokazac A jak sie urodzi bede robic zdjecia i nagrywac filmy pewnie non stop nawet takie na ktorych spi
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1288 dni temu Posty: 90
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-02, 00:46
alexa87, to swietny pomysl
ja tak obserwuje ta moja kolezanke i ona z mezem kupili specjalnie nowy aparat dla malego i ciagle go nagrywaja i robia fotki maja juz prawie pelny album a maly ma dopiero pol roku
ale jak on sie zmienil
dzisiaj go widzialam i jest taki wesoly ciagle sie usmiecha az milo popatrzec na takiego bobaska
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1288 dni temu Posty: 90
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-03, 17:04
alexa87 napisał/a:
Ah ja juz chce tego mojego
ale ci zazdroszcze ale w pozytywnym sensie w sumie jestes w moim wieku i jeszcze do tego mamy takie samo imie i tak bardziej biore do siebie tyo co piszesz nie wiem dlaczego hehe
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-04, 11:11
w temacie obok, o chrzcinach, majeczka02 dala pomysl na zakup kroniki rodzinnej i uwazam ze to genialny pomysl i zamierzam sobie taka nabyc. a skoro zamierzam nabyc to tym bardziej planuje robic zdjecia do niej i komentowac je tak pomyslalam ze poczatek albumu moze rozpoczynac historyjka ze zdjeciami na ktorych bede ja i moj ukochany. historyjka bedzie sie opisywac ze 2 lata temu tatus i mamusia sie poznali potem ze byli bardzo szczesliwi itd no i w koncu okazalo sie ze z ich milosci powstalo nowe zycie no i pokrotce opisane miesiace zycia ale same + az w koncu pierwsze zdjecie bobaska i historyjka sie skonczy dalej beda zdjecia z zycia szczesliwej rodzinki i krotkie komentarzyki pod kazda focia. co myslicie?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1215 dni temu Posty: 63
Profil:
Wysłany: 2008-11-18, 17:21 "album mojego dziecka"
Jakiś czas temu znalazłam w szafie książkę zatytuowaną jak w temacie. po przeglądnięciu stwierdziłam że jest skarbnicą wiedzy jeżeli chodzi o moje smarkate lata (m. in. dowiedziałam się ze od najmłodszych lat miałam ciągoty do autobusów... ).
Ostatnio znalazłam coś podobnego w księgarni ... czy wasze mamy prowadziły podobne albumy? czy wy macie cośtakiego dla waszych dzieci ? co o tym myślicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum