Żałuję,żerodzice robili mi tak mało fotek kiedy byłam jeszcze niemowlęciem...To cudowna pamiątka. Postanowiłam sobie,ze jak doczekam się małej fasolki. To stworzę album z jej foteczkami. NP: pierwsza kąpiel w domu:) itd...czy wy Drogie mamy zatrzymujecie często czas na fotografiach...bo na pewno nie tylko ja mam taka obsesję:) Opowiedzcie jakie fotoski wy zrobiłyście i w jakich chwilach z waszą pociechą:)
Ja wogole uwielbiam zdjecia,robie je w kazdej sytuacji zawsze mam aparat przy sobie,niektorzy nawet mowi,ze jest to moja obsesja.
Mojej dzidzi robie zdjecia codziennie,jak zrobi fajna minke albo przy kapieli lub spontanicznie pstrykam.
I postanowilam ze w album wkleje np.1miesiac-wszystkie fotki z tego miesiaca potem 2miesiac i tak dalej.....kazdy album bedzie z innego miesiaca z pazdziernika mam juz 200fotek takze album musi byc spory
To pięknie:) miło kiedyś będzie siąść z nastolatką i obie pogawędzić sobie:) albo pokazać wnukam:)że mama też była dzieckiem;) Fotografie to cudowne pamiątki:-) A moze jeszcze chowasz jakieś rzeczy Twojej dzidzi np: tą bransoletkę ze szpitala jeszcze inni maja test ciażowy:)
Ja mialam dwa testy,ale przy przeprowadzce sie zgubily mam odpadek pepowiny malego,branzoletke ze szpitala,odcisk stopek na kartce ze szpitala.
Sama odcisnelam stopki na gipsie i wisi na scianie
Bardzo chcialam odcisnac takze swoj brzuchol,ale tak sie ociagalam,ze w koncu urodzilam
zdjęcia to ja też uwielbiam do dzisiaj Mateuszowi pstrykamy najwięcej, a ma już 6 lat jak się urodził, to też ciągle lataliśmy koło niego z aparatem, hihi
zrobiłam mu taki albumik, że na początku powklejałam kartki z gratulacjami później moje fotki z brzuszkiem, zniecierpliwionego tatusia, zdjęcia z usg, a później co miesiąc kilka z djęć z opisem czego w danym miesiącu się nauczył po roczku są karteczki z tej uroczystości później mam chyba 2 latka, 3 latka i teraz będę mu wklejać kolejno zdjęcia z przedszkola i szkoły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum