Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 1405 dni temu Posty: 621
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-05-28, 18:24
kashira, ja nie sieje żadnego zamętu po prostu komentujecie "brzuch" charlie a ona ewidentnie ma pod koszulką poduszkę i to nie jest tylko moje zdanie. nie tylko ja to zauważyłam... poza tym jestem szczera i mówię co widzę i myślę
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-28, 18:31
krowka17, a skad Ty to mozesz wiedziec? Brzuszki maja rozne kształty, ten jest moze tak uchwycony, ale nie sadze by Charlie wkladala sobie poduszke pod bluzke, jest to dla mnie co najmniej smieszne
Wysłany: 2011-05-28, 20:16
Charlie.C, ale czy ja muszę być w ciąży żeby wiedzieć jak wygląda brzuch ciążowy? dziwne masz argumenty i nie będę zdradzała kto to jeszcze zauważył bo słusznie zauważyli że to poduszka a nie brzuch ... zresztą widać to od razu na 1 zdjęciu.
Ciekawe czy zrobiłabyś zdjęcie z gołym brzuszkiem i z tą fioletową koszulką obok
Ale już Wam się urosło krowka17, może chodzi Ci o to że nie jest gładki?
Chyba ma jakiś pas pod koszulką Charlie.C, czy cos.
Po co miałaby udawać
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-28, 21:54
Rzeczywiście wygląda "jak" poduszka. Ale niedowiarki zważcie na to, że ciążowe spodnie z wysokim pasem właśnie tak się układają na brzuszku Krówko a może wytłumaczyć Ci jak wyglądają spodnie ciążowe z wysokim stanem? Ewentualnie mogę Ci wkleić fotkę jak się układają, kiedy mają jeszcze trochę miejsca w pasie, bo zostały mi po ciąży i często je noszę.
I choć są z wami, do was nie należą.
Wysłany: 2011-05-28, 22:04
LeeLoo, ale mi nie chodzi o to że coś pod koszulką jest nie równe... bo to to akurat nie daje mi powodu by myśleć że to poduszka... tylko np asymetria na górze ew. w prawym dolnym boku harmonijka ... brzuch się chyba ciążowy nie może tak zrobić he?
cóż... jak by nie było to się i tak kiedyś okaże czy to podejrzenia czy tez słuszne spostrzeżenia
Nie znam jeszcze przypadków gdy ktoś kto wkręca innych nie wpadł
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 493 dni temu Posty: 2378
Wysłany: 2011-05-29, 13:01
Po prostu koszulka może być ciut za duża, na szczycie brzucha napięta ale dookoła pofałdowana. Trochę wyobraźni... z resztą na pewno za kilka tygodni Charlie pokaże nam córcię
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Wysłany: 2011-05-29, 20:46
hahaha dziewczyny... czy wy jesteście ślepe ?
Patrzcie oto 2 nie normalne dla brzuchów ciążowych kształty? ja nie musze być w ciąży żeby wiedzieć jaki mają kształt brzuchy... dziewczyny dlaczego brak u was szczerości ? ludzie mają wyobraźnie nieziemskie...
najbardziej wiarygodne było by zdjęcie jej gołego brzucha z tą koszulką obok
P.S Charlie musisz się nieźle najeść to efekt uzyskasz wtedy cykaj foto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum