Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1331 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-07-07, 19:44
Dzieki no syna mialam duzego 4 kg a brzuch faktycznie duzy, kolezanka mowila ze wygladam jakbym w brzuchu nosila blizniaki
Hm czy sluzyla może w 3cim trymestrze bo w 1i 2 duzo wymiotowalam i mialam anemie i wszyscy mowili ze wygladam jak smierc. Ale potem mi to przeszlo po pobycie w szpitalu i potem wszyscy z kolei chwalili mój wyglad
Izabelka Tobie tez ciaza ’sluzyla’ ^^. Ladny okraglutki brzuszek mialas
no w końcu Cie poznałam Ni ewidac bylo zmęczenia w przededniu porodu, tak wiec chyba jednak przynajmnije końcowka ciązy Ci służyła A brzuszek miałam taki sam
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1331 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-07-08, 12:27
Alicja no przynajmniej koncowka
Jak to w koncu? A co ciekawa byłas jak wygladam?
hehe widzisz takie same brzuchy mialysmy i dzieci w takim samym wieku niemalze co do dnia urodzin
No dziewczyny mnie to chyba zadna nie przebije na brzuszki tak wygladalam 5 tyg. przed porodem jutro moze wkleje 2 tyg. przed to zobaczycie jaki wielki
Obraz1.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 19,89 KB
Ostatnio zmieniony przez aga 2009-07-08, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
no nie taki mialam 5 tyg. przed porodem a taki ktory teraz wstawiam 2 tygodnie przed porodem, i dodam ze przybylo mnie 26 kg,a Nelly urodzila sie z waga 2950 ale miala 53cm, a ja obecnie waze 58kg
Obraz2.jpg dodam ze to byly urodziny meza i nasza 15 rocznica slubu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum