Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1179 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-03, 11:05
No dobra dziewczyny,niech Wam bedzie, jak tak prosicie, to nie moge nie zamiescic fotek. Przepraszam za jakosc, bo foty z komorki, niestety mam nienaladowane akumulatorki w aparacie.
Z ostatniej chwili, czyli 34+4
34+4.jpg To na dole przy spodniach wygladajace jak rozstepy, to spodnie mi sie tak odcisnely ;-)
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1179 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-03, 11:21
asia21_87 napisał/a:
wydaje sie duży
nareszcie , az mi sie nie chce wierzyc, ze tak dlugo mialam taki maly, a teraz to juz nie ma watpliwosci, ze tam dzidzia siedzi. A co do rozstepow, to na razie sie nie ciesze, bo jeszcze maja czas, zeby sie pojawic .
az mi sie nie chce wierzyc, ze tak dlugo mialam taki maly, a teraz to juz nie ma watpliwosci, ze tam dzidzia siedzi
faktycznie teraz to się nie da ukryć, piękne mieszkanko dla malutkiego. Śliczny okrąglutki brzusio i chyba taich samych rozmiarów jak malami ma
Ciekawa jestem jak to będzie ja ja się doczekam, jestem ciekawa jakie to jest uczucie, jedno jest pewne, to jest największy cud świata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum